Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emil Boc va participa cu Traian Basescu la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara din Capitala, lipsind astfel de la mitingul PDL din Cluj-Napoca

Hotnews Hotnews,
 Emil Boc va participa cu Traian Basescu la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara din Capitala, lipsind astfel de la mitingul PDL din Cluj-Napoca

Fostul premier Emil Boc va participa, impreuna cu presedintele Traian Basescu, la dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara, astfel incat va absenta de la mitingul care va fi organizat la Cluj-Napoca de PDL. continuă pe Hotnews

Boc va participa cu Basescu la dezbaterea FMP din Capitala.

Fostul premier Emil Boc va participa, impreuna cu presedintele Traian Basescu, la dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara, astfel incat va absenta de la mitingul care va fi organizat la Cluj-Napoca de PDL, relateaza Mediafax. Emil Boc a declarat, vineri seara, ca dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara isi propune sa sustina si sa continue procesul de modernizare a statului inceput in parteneriat cu presedintele Romaniei. Voi participa, sambata, alaturi de presedintele Traian .

Udrea, despre candidatul la Presedintie: Un tandem Boc-Basescu ar fi o victorie

Deputatul Elena Udrea a evitat sa raspunda daca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale din toamna, dar a vorbit despre formula Emil Boc - presedinte, Traian Basescu - premier ca fiind o victorie pentru Romania.

Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la Consiliul European de primavara

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit programului publicat de Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Emil Boc despre mitingul PDL de sambata de la Cluj: Poate voi merge, poate nu voi merge

Primarul Clujului, Emil Boc, totodata fostul presedinte al PDL, a declarat, miercuri, 19 martie, la obisnuita conferinta de presa ca aproba orice miting din oras, inclusiv cel al PDL. Boc a spus ca nu a primit nicio invitatie la miting, dar cand esti aici, la Cluj, nu trebuie invitatii speciale.

Traian Basescu inaintea plecarii la Consiliul European de primavara: Estimam ca se va aproba intr-o forma convenabila etapa a doua de sanctiuni pentru Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu pleaca, joi dimineata, la Bruxelles, unde va participa la Consiliul European de primavara. Seful statului a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta joi dimineata, inaintea plecarii la Bruxelles, ca Teoretic principalul obiectiv al acestui Consiliu este dedicat adoptarii liniilor directoare de coordonare economica in cadrul UE pentru a atinge obiectivele agendei UE 2020. Cu siguranta insa principalul subiect va fi legat de Ucraina. Noi estimam ca se va aproba intr-o forma convenabila etapa a doua de sanctiuni pentru Federatia Rusa. Etapa a doua se refera in principal la listarea oficialilor rusi, ucraineni si crimeeni considerati principalii artizani ai anexarii Crimeei si de asemenea conturile lor pe care le au in Europa.

Traian Basescu i-a trimis presedintelui Senatului o cerere de reexaminare a Legii ce abroga articolul din Codul Penal care pedepseste presiunile asupra justitiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, marti, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o cerere de reexaminare asupra Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Timofti va discuta, miercuri, cu Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, marti, ca va veni miercuri in Romania, pentru o discutie cu omologul sau roman, Traian Basescu, conform Mediafax. Citeste si: Conducerea de la Tiraspol a scris Moscovei ca vrea sa se alipeasca Rusiei. Ce spune presedintele moldovean Nicolae Timofti Timofti a declarat ca a discutat despre aceasta intalnire la telefon, cu presedintele Traian Basescu. Domnul premier a avut o intalnire cu premierul Ucrainei si au discutat mai multe .

Cum argumenteaza Traian Basescu necesitatea sanctiunilor impotriva Rusiei, in cazul escaladarii crizei din Ucraina: Cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, la Bruxelles, la finalul summitului european dedicat crizei din Ucraina, ca sanctiunile impotriva Rusiei, chiar daca au costuri foarte mari, nu pot fi evitate, in cazul unei escaladari a situatiei, deoarece cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial, prin lipsa de reactie in fata Germaniei naziste.

Traian Basescu: UE poate da astazi 1,6 mld. euro Ucrainei, cu conditia incheierii unui acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, dupa Consiliul European, ca Uniunea Europeana poate pune astazi la dispozitia Ucrainei 1,6 miliarde de euro, bani lichizi, iar ulterior, prin contributia BEI si BERD, 11,5 miliarde de euro, cu conditia.

Traian Basescu: Uniunea Europeana mai sanctioneaza inca 12 inalti oficiali rusi, persoane destul de importante (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca Consiliul European sustine aspiratiile Ucrainei pentru a-si decide singura viitorul si nu influentata de tari vecine de puteri regionale sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )