Libnet.ro
UNICEF

01:05

EnBW a amanat investitii de miliarde de euro din cauza alegerilor din Germania

Adevărul Adevărul,
EnBW a amanat investitii de miliarde de euro din cauza alegerilor din Germania

Compania germana de utilitati EnBW a stopat investitii de miliarde de euro in sectorul eolian al Germaniei din cauza amanarii de catre cancelarul Angela Merkel a unei decizii in privinta reducerii subventiilor pana dupa alegeri, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras din cauza zapezii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras, sambata, in timp ce incercau sa ajunga la Balea Lac, relateaza B1 TV. Turstii au ramas blocati pe munte, in zona Transalpina, din cauza.

BILANT. 97 de persoane au murit in Mexic, din cauza furtunilor tropicale.

Cel putin 97 de persoane au murit din cauza intemperiilor care au lovit Mexicul de la sfarsitul saptamanii trecute, a anuntat joi coordonatorul national al protectiei civile, Luis Felipe Puente, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si TRAGEDIE in Mexic: Cel putin 21 de morti din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan La ora actuala numaram 97 de morti din cauza celor doua fenomene naturale, de pe coasta orientala si cea occidentala a tarii, a declarat Puente pentru postul de .

Iarna isi intra deja in drepturi: autoturisme blocate pe Transfagarasan din cauza zapezii

Sase autoturisme au ramas blocate pe DN 7 C Transfagarasan, judetul Arges, din cauza zapezii de pe sosea care atinge aproximativ patru centimetri, la fata locului fiind trimis un utilaj de deszapezire, scrie Mediafax .

Circulatie blocata pe Trasfagarasan din cauza ninsorii

Circula and tia pe DN 7C Transfagarasan este blocata pe tronsonul cuprins intre refugiul salvamont Cota 2000 si tunelul de la Balea Lac, din cauza zapezii depuse pe carosabil, mai multe autoturisme aflate in zona neputand sa-si continue deplasarea, informeaza Agerpres.

Circulatia pe Transfagarasan, BLOCATA din cauza ZAPEZII

Circulatia pe DN 7C Transfagarasan este blocata, sambata, pe tronsonul cuprins intre refugiul salvamont Cota 2000 si tunelul de la Balea Lac, din cauza zapezii depuse pe carosabil, mai multe autoturisme afla.

Astra Giurgiu, sanctionata de UEFA din cauza datoriilor

Comisia de Control Financiar a Cluburilor CFCB) din cadrul Uniunii Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA) a decis, astazi, sa sanctioneze clubul Astra Giurgiu din cauza datoriilor, arata sursele de presa.

Trafic restrictionat in Bucuresti din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat, miercuri, in centrul Bucurestiului, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, relateaza Mediafax. Protestatarii or merge in mars din.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din ...

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Libertatii, transmite Mediafax. Protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania, la care sunt anuntati aproximativ 4. 000 de sindicalisti, va incepe la ora .

Rozalia Pal (Garanti Bank): Buffer-ul Ministerului de Finante ar putea scadea la 4 miliarde euro, la finalul anului

Buffer-ul de aproximativ sase miliarde de euro pe care il are in prezent Ministerul de Finante s-ar putea diminua la patru miliarde de euro, spre finalul anului, a declarat, vineri, economistul - sef al Garanti Bank, Rozalia Pal, citata de Agerpres. Acesta a explicat ca reducerea buffer-ului s-ar putea produce pe fondul unor emisiuni de titluri de stat care ajung la scadenta si nu mai sunt prelungite, dar si ca urmare a folosirii unei parti din buffer pentru a acoperi deficitului bugetar.

Companiile din SUA au economisit 700 miliarde dolari din dobanzi, datorita programului de stimulare

Companiile americane, de la Apple si pana la Verizon Communications, au economisit circa 700 de miliarde dolari din dobanzile la imprumuturi, datorita masurilor de stimulare fara precedent puse in practica de Rezerva Federala Fed) a SUA, din 2008,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )