Libnet.ro
UNICEF

07:15

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri, din cauza inundatiilor. Vezi care este situatia traficului rutier

Antena3 Antena3,
Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri, din cauza inundatiilor. Vezi care este situatia traficului rutier

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta din cauza precipitatiilor abundente din ultimele ore, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, scrie Mediafax. in judetul. continuă pe Antena3

Franta declara stare de CATASTROFA din cauza inundatiilor

Franta va declara stare de catastrofa naturala in zonele afectate de inundatii, a anuntat joi presedintele Francois Hollande, in timp ce 21. 700 de case au ramas fara electricitate din cauza intemperiilor. Franta va declara stare de catastrofa naturala in zonele afectate de inundatii, a declarat joi presedintele Hollande, citat de site-ul agentiei Reuters, transmite Mediafax.

Inundatii in mai multe tari din Europa

Ploile au cauzat, miercuri, inundarea mai multor zone din Franta, Austria si Germania.

34 de persoane evacuate din cauza inundatiilor si doua drumuri partial inchise

Peste 100 de persoane din patru judete au fost evacuate preventiv in ultimele 24 de ore, din cauza inundatiilor, insa cele mai multe s-au intors deja la casele lor, a declarat, sambata dimineata, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

34 de persoane evacuate din cauza inundatiilor si doua drumuri partial inchise. Peisaj apocaliptic lasat in urma de o ploaie torentiala intr-un sat buzoian

Peste 100 de persoane din patru judete au fost evacuate preventiv in ultimele 24 de ore, din cauza inundatiilor, insa cele mai multe s-au intors deja la casele lor, a declarat, sambata dimineata, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

INUNDATII: peste 100 de persoane evacuate, mai multe drumuri nationale blocate

Peste 2. 000 de pompieri, jandarmi si politisti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI) au intervenit in 115 localitati, 113 persoane fiind evacuate in ultimele 24 de ore, a anuntat, sambata, purtatorul de cuvant al institutiei, Monica Dajbog.

Romania, sub ape! E85, una dintre cele mai importante drumuri din tara, a fost inchis (VIDEO)

Este cod rosu de inundatii in sase judete din tara. Iar vestile sunt in continuare extrem de proaste. Meteorologii au anuntat precipitatii de pana la 100 de litri pe metru patrat. Situatia.

Mai multe strazi din Constanta inundate; o casa din Navodari, distrusa de trasnet

Mai multe strazi din municipiul Constanta au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi torentiale, iar o casa din Navodari a fost distrusa in totalitate dupa ce a fost lovita de trasnet.

Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila de joi si pana vineri, pentru mai multe judete din estul tarii. Specialistii precizeaza insa ca si in restul regiunilor vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, au fost emise si avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii.

INFOTRAFIC. Trafic rutier oprit pe DN12 C din cauza inundatiilor

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul rutier a fost oprit joi seara pe DN 12C, dupa ce in zona Bicaz-Chei dupa ce carosabilul a fost inundat de apele raului Bicaz. Circulatia auto va fi reluata vineri dimineata.

Franta a declarat stare de catastrofa. Mii de oameni au fost obligati sa-si paraseasca locuintele din cauza inundatiilor

Ploile torentiale care au cazut in ultimele zile asupra Frantei au obligat mii de oameni sa-si paraseasca locuintele aflate in calea apelor si au dus la interventia armatei care a salvat persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )