Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mai multe strazi din Constanta inundate; o casa din Navodari, distrusa de trasnet

Adevărul Adevărul,
Mai multe strazi din Constanta inundate; o casa din Navodari, distrusa de trasnet

Mai multe strazi din municipiul Constanta au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi torentiale, iar o casa din Navodari a fost distrusa in totalitate dupa ce a fost lovita de trasnet. continuă pe Adevărul

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri, din cauza inundatiilor. Vezi care este situatia traficului rutier

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta din cauza precipitatiilor abundente din ultimele ore, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, scrie Mediafax. in judetul.

Inundatii in mai multe tari din Europa

Ploile au cauzat, miercuri, inundarea mai multor zone din Franta, Austria si Germania.

Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila de joi si pana vineri, pentru mai multe judete din estul tarii. Specialistii precizeaza insa ca si in restul regiunilor vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, au fost emise si avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii.

Fenomen meteo extrem: o tornada a smuls acoperisurile de pe mai multe case din Niculitel

Mai multe gospodarii au ramas fara acoperis dupa ce o tornada a lovit comuna Niculitel joi dupa-amiaza. Nu este pentru prima data cand un astfel de fenomen meteo are loc in judetul Tulcea.

Cod portocaliu de ploi in judetul Bacau. Mai multe localitati au fost inundate. Raul Tazlau este la cota de pericol.

Ploile abundente care au lovit judetul Bacau au provocat inundatii. Mai multe gospodarii si terenuri agricole au fost acoperite de ape. Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat avertizarea din cod galben, in cod portocaliu pentru judetele Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

Pericol de inundatii in mai multe bazine hidrografice. Zece judete sunt afectate

Hidrologii au emis un Cod Portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 10 judete, incepand de joi, de la ora 16,00, pana sambata, la ora 12,00, transmite Agerpres. Potrivit.

Perchezitii domiciliare in mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala

Politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi, si mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Perchezitii domiciliare in Bucuresti si mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi si pun in aplicare mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Mai multe plicuri cu o pulbere alba neidentificata au declansat alerte in Norvegia si Suedia

Mai multe plicuri ce contineau o pulbere alba neidentificata au declansat alerte, joi si vineri, la doua birouri postale din Norvegia si Suedia, in prezent fiind analizate de experti, transmite DPA, citand politiile din cele doua tari, preluate de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )