Libnet.ro
UNICEF

13:15

ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

ENGIE Romania a luat decizia de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate. continuă pe Wall-Street Ro

Engie Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii

Furnizorul si distribuitorul de gaze si energie Engie Romania a anuntat, duminica, decizia de a suspenda temporar, incepand cu 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii Covid-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor.

Engie, ENEL si CEZ si-au suspendat activitatea centrelor de relatii cu clientii din cauza COVID-19

ENGIE Romania si Distrigaz Sud Retele au luat decizia duminica de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor. Zilele trecute, au luat o astfel de decizie si companiile ENEL Romania si CEZ Vanzare si Distributie Oltenia. Vezi cum poate fi luata legatura cu aceste companii.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )