Libnet.ro
UNICEF

22:00

Episcopii catolici se intalnesc in Transilvania

România Liberă România Liberă,
Episcopii catolici se intalnesc in Transilvania

Episcopii catolici din Romania vor participa la Sesiunea de primavara a Conferintei Episcopale Catolice din Romania, care va avea loc la Satu Mare in perioada 6-8 mai si care ii include pe ierarhii greco-catolici si romano-catolici. Pe ordinea de zi a lucrarilor sunt trecute teme care privesc viata Bisericii locale, dar si evenimente apropiate la nivelul Bisericii universale. continuă pe România Liberă

Sanse de revenire pentru bancile din Romania

Sistemul bancar din Romania va reveni pe profit incepand din acest an, cu rate ale rentabilitatii financiare ROE) de 2,7% pentru 2015 si 3,9% pentru 2016, insa la un nivel mai mic decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala, unde rentabilitatea financiara medie este estimata la 8,1-8,7% in 2015-2016 reiese dintr-un studiu referitor la piata bancara din Romania, realizat de compania de consultanta Deloitte.

Ambasada Austriei sustine lansarea scolii comerciale austriece din Romania

Ambasada Austriei din Romania, alaturi de alte sapte companii, va demara, in septembrie 2015, la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, proiectul educational o 'SCAR - Scoala Comerciala Austriaca din Romania, arata un comunicat transmis redactiei.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Vesti bune in constructii! Piata din Romania revine pe crestere, generata de investitiile in turism, scaderea TVA si potentialul infrastructurii

Piata constructiilor din Romania a continuat sa scada anul trecut, estimarile aratand ca aceasta s-a contractat cu 6,6% de la un an la altul, dupa o scadere de aproape 9% in anul 2013, insa chiar si asa sunt semnale tot mai clare ca aceasta se.

Filmul Hot Pursuit are premiera pe 8 mai in cinematografele din Romania

Comedia Hot Pursuit/ Urmarire periculoasa, cu Reese Witherspoon si Sofia Vergara in roluri principale, are premiera pe 8 mai in cinematografele din Romania.

REVISTA PRESEI: De ce pretul benzinei din Romania este mai mare decat in toate statele din regiune

In ziarele de luni, citim despre pretul benzinei din Romania, o inventie care ar putea revolutiona chirurgia, domeniile in care firmele mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive si ar putea primi finantare de la UE, dar si despre cum ar putea fi imbunatatit sistemul de educatie preuniversitar.

Cum a devenit Carasova capitala croatilor din Romania

O comuna cu doar cateva mii de locuitori poate fi considerata drept capitala croatilor din Romania. Carasova, situata la aproximativ 15 kilometri din Romania, la intrarea in Cheile Carasului, este centrul spiritual si cultural al unui grup de sapte sate, situate in Banat, in care locuiesc membrii unuia dintre cele mai interesante grupuri etnice.

Accident in Germania: Un autocar din Romania s-a rasturnat intr-o curba, iar 11 persoane au fost ranite

Un autocar din Romania s-a rasturnat duminica, in localitatea Feucht din Germania. in urma accidentului, unsprezece persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava, informeaza Bild, citat de.

Ambasada Austriei si sapte companii din retail lanseaza Scoala Comerciala Austriaca din Romania. Cand incep inscrierile si care este ponderea pregatirii practice

Ambasada Austriei anunta ca, impreuna cu sapte companii din retail, va demara in septembrie 2015 proiectul educational o'SCAR - Scoala Comerciala Austriaca din Romania. Proiectul se va desfasura la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu din Bucuresti, unde absolventii claselor a VIII-a se pot forma in meseria de comerciant-vanzator. Scoala se va desfasura in regim dual, elevii vor putea primi o bursa lunara de pana la 400 de lei, in functie de rezultate, iar inscrierile incep in 8 iunie.

Presa din Romania in 2014-2015: un instrument de propaganda si de presiune pe justitia care expune legaturile corupte media-politicieni-afaceristi - raportul Freeex

Presa s-a transformat, mai vizibil ca oricand, intr-un instrument de propaganda politica pe parcursul ultimului an, potrivit celui mai nou raport Freeex privind libertatea presei in Romania, publicat marti de ActiveWatch. Acesta descrie partizanatele fatise ale televiziunilor de stiri, insotite de manipulari, dezinformari, atacuri la persoana si exploatarea sensibilitatilor nationale si religioase, pe parcursul anului electoral si la inceputul acestui an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )