Libnet.ro
UNICEF

01:05

Erdogan a depus juramantul si a devenit al 12-lea presedinte al Turciei

Antena3 Antena3,
Erdogan a depus juramantul si a devenit al 12-lea presedinte al Turciei

Recep Tayyip Erdogan a depus astazi juramantul in plenul Parlamentului de la Ankara si a devenit astfel cel de-al 12-lea presedinte al Turciei. in juramantul de credinta, Erdogan s-a angajat sa pastreze. continuă pe Antena3

Recep Tayyip Erdogan a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Turciei

Recep Tayyip Erdogan a depus juramantul pentru investitura in functia de presedinte al Turciei. Erdogan a jurat sa respecte Constitutia, suprematia legii, democratia, principiile si reformele aplicate de.

TURCIA: Erdogan a depus juramantul de investitura in functia de presedinte

Ales pe 10 august pentru un mandat de cinci ani, Erdogan, in varsta de 60 de ani, ii urmeaza in functie lui Abdullah Gul.

Valcov a depus juramantul pentru Buget

ACTUALIZARE 11:03 Noul ministru delegat pentru Buget a depus juramantul Noul ministru delegat pentru buget, Darius Valcov, a depus astazi juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu.

Bobocii Academiei Militare Alexandru cel Bun au depus juramantul militar

Evenimentul de depunere a juramantului militar de catre bobocii Academiei Militare Alexandru cel Bun a avut loc in Piata Marii Adunari Nationale.

Joaca a luat sfarsit: Darius Valcov a depus juramantul ca ministru al Bugetului

Slatineanul Darius Valcov 37 ani), a depus, joi 28 august, juramantul de investitura in functia de ministru delegat pentru Buget. Planificata initial a avea loc miercuri seara, festivitatea a fost amanata de seful statului pe motiv ca premierul nu a fost prezent. Evenimentul s-a derulat la Palatul Cotroceni, in prezenta lui Traian Basescu si a lui Victor Ponta.

Darius Valcov a depus juramantul ca ministru al Bugetului. Basescu: Sa fiti un ministru al Bugetului al Romaniei, nu al intereselor electorale

Update 11. 03 - Darius Valcov a depus, joi, juramantul ca ministru delegat al Bugetului, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Seful statului i-a spus noului ministru al Bugetului ca ii.

Darius Valcov a depus juramantul de investitura. Basescu: Sa fiti un ministru al Bugetului al Romaniei si nu un ministru al unor interese electorale (VIDEO)

Darius-Bogdan Valcov a depus, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru delegat pentru Buget. La ceremonia de investitura au participat presedintele Traian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )