Libnet.ro
UNICEF

08:30

Esecul Simonei Halep, taxat de Radu Banciu: Cica era prietena cu Kvitova / Bara: Da, ii cara sacosele cehoaicei, dar sa nu fim rautaciosi. E o mare sportiva, doar ca acum e accidentata (VIDEO)

B1 B1,
Esecul Simonei Halep, taxat de Radu Banciu: Cica era prietena cu Kvitova / Bara: Da, ii cara sacosele cehoaicei, dar sa nu fim rautaciosi. E o mare sportiva, doar ca acum e accidentata (VIDEO)

Infrangerea suferita de Simona Halep in fata Kristinei Mladenovic, la Indian Wells, le-a oferit lui Radu Banciu si Dan Bara prilejul sa discute despre performantele romancei si despre. continuă pe B1

Radu Banciu, despre discursul de la ONU a Olgutei Vasilescu: A avut de ales intre engleza, spaniola, araba si chineza. Nu ne-am dat seama ce ales (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre discursul sustinut de ministrul Muncii Lia Olgusa Vasilescuin cadrul celei de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru.

Radu Banciu, dupa ce Serban Nicolae a renuntat la amendamentele la legea gratierii: El voia totusi sa iasa niste corupti ca oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligenta nu putea sa vina (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu decizia senatorului PSD de a renunta la amendamentele controversate pe care le depusese la legea gratierii, decizia luata dupa.

Radu Banciu, despre Serban Nicolae: Un muncitor de la mecanica fina vrea sa ne modifice azi Codul penal, pentru ca i s-a acrit lui de atata justitie. Voi ati vazut cum arata? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre Serban Nicolae, social-democratul care a propus, prin amendamente la proiectul legii gratierii, gratierea celor.

A murit bunicul Simonei Halep. Nicolae Halep era foarte mandru de nepoata sa: in copilarie, juca tenis pana rupea peretii

Simona Halep a anuntat pe pagina ei de Facebook ca bunicul ei a murit. Tragedia a lovit familia cu cateva ore inaintea intalnirii dintre constanteanca si Donna Vekic, din turul al doilea al competitiei din SUA.

Bunicul Simonei Halep a murit. Mesajul postat de sportiva pe Facebook. Romanca debuteaza la noapte la editia din acest an a turneului de la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca bunicul sau a incetat din viata. Aflata in Statele Unite ale Americii pentru turneul de la Indian Wells, sportiva a scris ca bunicul sau era foarte mandru de ea, de faptul ca nu a cedat niciodata.

Prima reactie a Simonei Halep dupa debutul devastator de la Indian Wells

Simona Halep n-a avut niciun fel de emotie la primul sau meci dupa o pauza de peste cinci saptamani si a dat de pamant cu Donna Vekici.

Prima reactie a Simonei Halep dupa debutul devastator de la Indian Wells. Cui a multumit jucatoarea noastra

Simona Halep n-a avut niciun fel de emotie la primul sau meci dupa o pauza de peste o luna de zile si a dat de pamant cu Donna Vekici.

FOTO Adversara Simonei Halep este una dintre cele mai sexy jucatoare din WTA si se iubeste cu o vedeta din circuitul masculin, care a divortat pentru ea

Simona Halep va juca azi impotriva jucatoarei din Croatia, Donna Vekici, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )