Libnet.ro
UNICEF

07:00

Este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul performantei academice

Antena3 Antena3,
Este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul performantei academice

Este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul performantei academice. continuă pe Antena3

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti [].

Care este cel mai mare pericol al consumului de zahar? Care sunt sursele ascunse de zahar, cum le descoperim si cu ce le putem substitui?

Consumul zaharului de masa poate creste riscul aparitiei cancerului de san, potrivit unui nou studiu efectuat pe soarecii de laborator de catre cercetatorii de la Universitatea din Texas. Legatura dintre consumul mare de zahar si dezvoltarea cancerului de san a fost descoperita in cercetarile efectuate anterior, insa cel mai recent studiu, publicat in revista de specialitate Cancer Research, a analizat care este rolul zaharului in dezvoltarea tumorilor la nivelul glandelor mamare. Iata care sunt datele celui mai recent studiu, care sunt sursele ascunse de zahar din regimul nostru alimentar, cum le descoperim si cu ce le putem inlocui.

Ministrul Justitiei: Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, este cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat miercuri seara, la Digi 24, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, pe care o considera cel mai bun procuror sef al DNA, insa a subliniat ca este prematur sa se pronunte acum asupra prelungirii mandatului acesteia la sefia DNA.

VIDEO Expertii avertizeaza: suntem pusi in pericol de tehnologia din propria casa. Care este cel mai periculos obiect din locuinta

Suntem permanent conectati la internet, vorbim ore in sir la telefon, iar in case totul este de ultima tehnologie. Specialistii sustin insa ca aceasta tehnologie, care ne usureaza viata, ne poate afecta sanatatea.

Care este cel mai periculos obiect din locuinta

Suntem permanent conectati la internet, vorbim ore in sir la telefon, iar in case totul este de ultima tehnologie. Specialistii sustin insa ca aceasta tehnologie, care ne usureaza viata, ne poate afecta.

Sinodul Panortodox, cel mai important eveniment religios din 2016

Anul acesta urmeaza sa se desfasoare Sinodul Panortodox, primul dupa o pauza de 1. 100 de ani. Acest eveniment este unul istoric, pregatirile pentru desfasurarea sa incepand inca de acum 55 de ani - in 1961, la Rhodos s-a stabilit ca este necesar un nou Sinod, discutiile pe aceasta tema fiind continuate in anii urmatori, in care s-au stabilit temele de discutie si locul unde va avea loc.

Cel mai mare safir stelat din lume, descoperit in Sri Lanka: cat valoreaza nestemata

Cel mai mare safir stelat din lume a fost descoperit de curand intr-o mina din Sri Lanka, au anuntat expertii in gemologie din aceasta tara.

Ea este cel mai nou ingeras Victorias Secret - VIDEO

Supermodelul suedez Elsa Hosk povesteste, intr-un videoclip de doua minute, cum a ajuns sa prezinte pentru Victorias Secret. Frumusetea ei iti va taia respiratia.

Raluca Pruna: Kovesi e probabil cel mai bun procuror sef din istoria DNA

2016 va fi un an complicat, a declarat la Digi24 ministrul Justitiei Raluca Pruna. Aceasta a vorbit despre procedura de nominalizare a sefilor de parchete, despre mandatul Codrutei Kovesi la sefia DNA si a subliniat ca nu doreste ca in mandatul sau sa modifice prin ordonanta de urgenta pachetul de legi privind justitia.

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )