Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este oficial! Nicusor Dan a facut marele anunt. Ce se va intampla anul acesta cu targul de Craciun

Playtech Playtech,
Este oficial! Nicusor Dan a facut marele anunt. Ce se va intampla anul acesta cu targul de Craciun

Veste proasta pentru milioanele de romani care asteptau cu sufletul la gura sarbatorile de iarna si targurile care urmau sa se deschida. Din pacate, in Bucuresti, situatia va sta diferit fata de toti anii precedenti. in cursul serii de joi, noul primar al Capitalei a explicat de ce nu va mai avea loc Targul de . continuă pe Playtech

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora. Cand se redeschid scolile: Copiii sunt transmitatori ai acestei boli

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a explicat in cursul serii de joi despre situatia disperata in care se afla Capitala Romaniei, avand o rata de incidenta a cazurilor crescuta. Acesta a dezvaluit cat timp vor mai ramane inchise scolile din Bucuresti, urmand ca elevii sa participe in continuare la cursurile desfasurate online. Este o .

Ludovic Orban, la preluarea mandatului de primar de catre Nicusor Dan: Prezenta mea aici este o garantie a faptului ca in calitate de premier voi sprijini toate proiectele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul prin care Nicusor Dan a fost investit oficial in functia de primar general al Capitalei, ca in calitate de sef al Executivului va sprijini toate proiectele.

Nicusor Dan devine azi oficial primarul Bucurestiului. Primele lucruri pe care a promis ca le va face

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, isi preia oficial mandatul incepand de joi, iar una dintre prioritatile sale in perioada urmatoare va fi gestionarea crizei sanitare. Asa se explica de ce, imediat dupa.

Nicusor Dan depune juramantul de investitura in functia de primar general al Capitalei: Ce program are dupa ce isi preia oficial mandatul

Nicusor Dan isi va prelua, joi, in mod oficial, mandatul de primar general al Capitalei, la mai bine de o luna de la alegerile locale. Primarul ales al Bucurestiului va depune juramantul in cadrul unui.

La o luna de la alegerea sa, Nicusor Dan devine oficial primarul Bucurestiului. Ce va face dupa depunerea juramantului

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, va avea joi, dupa depunerea juramantului si preluarea mandatului, o serie de intalniri cu oficiali ai PMB privind urgentele juridice, situatia financiara a Primariei si a institutiilor subordonate, precum si criza sanitara.

VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus joi juramantul si si-a preluat mandatul, alaturi de consilierii generali. Acesta a declarat ca Primaria Capitalei va fi partenerul cetatenilor, iar Bucurestiu are un potential urias si oameni valorosi, astfel ca este imposibil sa nu reusim. Nicusor Dan a facut apel la bucuresteni sa aiba rabdare pentru ca problemele grave ale orasului nu se pot rezolva peste noapte. Acesta a mai promis ca va dechide larg usa Primariei dupa ce numarul de cazul de COVID 19 va scadea sub 100zi. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca va sprijini proiectele noului primar general si a cerut un audit la Primarie.

Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Nicusor Dan este tot mai aproape de a deveni primar cu toate actele in regula, iar acesta a tras deja primele concluzii cu privire la problemele majore cu care se confrunta Primaria Capitalei. Viitorul edil trage un semnal de alarma cu privire la datoriile ramase mostenire, dar si vizavi de activitatea Gabrielei Firea din ultima .

Nicusor Dan a devenit viral in Romania azi. Totul a pornit de la cum si-a parcat masina

Inainte de depunerea juramantului si ceremonia de investire in functia de primar general al Capitalei, Nicusor Dan a atras atentia bucurestenilor prin felul in care si-a parcat masina. Imaginea a devenit virala! Ce a facut Nicusor Dan inainte de a depune juramantul Primarul ales al Bucurestiului a depus joi juramantul si a preluat mandatul, alaturi .

Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise si elevii sa invete online, pana cand rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va ajunge sub nivelul de trei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )