Libnet.ro
UNICEF

23:00

Este pregatita tara noastra pentru trecerea de la globalizare la localizare?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este pregatita tara noastra pentru trecerea de la globalizare la localizare?

Localizarea a devenit una dintre cele mai discutate teme in SUA si Europa de la izbucnirea pandemiei, dupa ce globalizarea a adus mari beneficii pentru companiile mari. continuă pe Ziarul Bursa

ORBAN: Romania e cea mai bine pregatita tara europeana de pe lista statelor in curs de aderare la OECD

Romania este cea mai bine pregatita tara de pe lista statelor europene care sunt in curs de aderare la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, conform Agerpres.

Pericol pentru Romania. Ce sanse are tara noastra in cazul unui razboi cu Rusia

O simulare facuta de catre militarii romani a aratat tuturor care sunt sansele in cazul unei infruntari cu Rusia si care este punctul nostru slab in cazul acestui scenariu ipotetic. Ce s-a intamplat? Scenariu: Punctul slab al defensivei Romania in cazul unui razboi cu Rusia O simulare facuta de militarii romani a adus in atentia .

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

SORIN GRINDEANU: Accesul la educatie e singura sansa ca tara noastra sa se dezvolte

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat ca educatia a fost cea mai lovita de esecul guvernarii Orban in perioada pandemiei, iar accesul la educatie este singura sansa pentru dezvotarea tarii, conform News. ro.

in ce conditii poate fi data jos masca, in spatiile deschise Este permisa inlaturarea mastii pentru fumat sau jogging - UPDATE

Persoanele din localitatile unde este obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, precum Capitala, vor putea sa inlature masca de protectie pentru scurt timp, atunci cand fumeaza sau mananca pe strada, in afara zonelor de trafic pietonal. De asemenea, vor putea renunta la masca cei care fac jogging. Prevederile sunt cuprinse intr-o hotarare adoptata luni dimineata in sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )