Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai puternic antioxidant pe care trebuie sa-l consumi

Antena3 Antena3,
Cel mai puternic antioxidant pe care trebuie sa-l consumi

Cu totii am auzit despre antioxidanti, insa cati stiu care este cel mai puternic oxidant din lume? Unul care poate preveni cancerul, bolile de inima, imbatranirea, problemele neuologice si multe altele? Cu toate ca acest. continuă pe Antena3

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

Alegerea combinei frigorifice 8 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a lua decizia potrivita pentru casa ta

In momentul alegerii unei combine frigorifice, trebuie sa iei in calcul mai multe caracteristici astfel incat sa te asiguri ca vei achizitiona un produs care sa raspunda perfect cerintelor tale. Tipul combinei, capacitatea interioara, tipul racirii, compartimentarea, functiile, consumul si designul sunt doar cateva elemente pe care trebuie sa nu le scapi din vedere cand pleci in cautarea combinei frigorifice potrivite. Cu toate astea, daca treci prin urmatorii 8 pasi, poti sa te asiguri ca ai luat cea mai buna decizie.

Cel mai mare bloc-turn din Vaslui nu mai are lift de patru ani

Vasluienii care locuiesc in cel mai mare bloc-turn din municipiu sunt nevoiti sa urce pana la 10 etaje pe scari, de patru ani, pentru ca liftul este nefunctional de tot atata vreme, relateaza ziarul Adevarul. Blocul are doua scari si 100 de apartamente si a fost prevazut cu doua lifturi, insa primul nu mai functioneaza inca din anii '90, potrivit sursei citate. Montarea unui lift nou costa 50. 000 de lei, iar locatarii nu pot strange aceasta suma, sustine administratorul.

Vrei sa salvezi planeta? Vezi care este cel mai daunator aliment

Cel mai daunator aliment, in ceea ce priveste efectul asupra mediului inconjurator, este carnea de vita, arata un studiu publicat recent si citat de BBC News. Cresterea vacilor pentru obtinerea de carne necesit.

Tails, cel mai sigur sistem de operare, are probleme grave de securitate

Tails a ajuns sa fie cunoscut drept cel mai sigur sistem de operare din lume. Edward Snowden l-a recomandat, iar in mai 11. 000 de persoane l-au ales. Dar Tails nu e perfect, iar acum o companie de securitateavertizeaza asupra problemelor sale. Exodus Intelligence, companie care activeaza in domeniul securitatii software, sustine ca in ciuda popularitatii Tails si a promisiunilor creatorilor nici acest sistem de operare nu este perfect. Compania sustine ca a descoperit vulnerabilitati care le-ar permite hackerilor sa te [].

Studiul care il 'scoate' pe Iohannis cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat.

Aplicatiile-vampir programele care consuma cel mai mult pe Android

Producatorul de antivirusi pentru desktop si mobil, AVG, a publicat un studiu privind aplicatiile-vampir de pe Android, adica cele care consuma cel mai mult spatiu si baterie. Potrivit CTO-ului AVG, Yuval Ben-Itzhak, aplicatiile sunt cele care un telefon sa fie inteligent, dar pot fi si cele care distrug experienta pe un asemenea device. Uneori, ele consuma bateria, uneori spatiul. AVG a strans statistici anonime de la un milion de utilizatori de Android, dar nu a luat in calcul si aplicatiile [].

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Cu role in picioare, baiatul poate trece pe sub masini cu o lejeritate care socheaza. E drept, in cazul lui, ajutorul dat de natura nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )