Libnet.ro
UNICEF

22:00

EURO 2016: Franta - Albania 1-0

B1 B1,
EURO 2016: Franta - Albania 1-0

Franta a invins Albania cu scorul 1-0 in meciul disputat pe Stade Velodrome din Marsilia, in cadrul Grupei A de la EURO 2016, informeaza DigiSport. Albanezii au fost aproape de deschiderea. continuă pe B1

EURO 2016: Franta si Elvetia, fruntasele Grupei A

Editia din acest an a Campionatului European din Franta este prima din istorie in care la Euro sunt prezente 24 de echipe, iar in fazele eliminatorii se vor califica, pe langa primele doua clasate din fiecare grupa, si cele mai bune patru locuri trei.

Noi incidente violente la EURO 2016. Doi suporteri au fost raniti

Un nou incident violent a avut loc, duminica, in Franta, intre suporterii germani si cei ucrainieni. Cel putin doua persoane au fost ranite, conform AP. Stire in curs de.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

EURO 2016. Scene socante la Nationala. Iordanescu a vrut sa-l trimita pe teren, el fuma in vestiar

Jocul bun cu Franta, din deschiderea Euro, chiar daca am pierdut in final din cauza golului lui Payet, a ascuns o scena incredibila petrecuta in startul reprizei secunde, scrie Gsp. La.

CORESPONDENTA: Ziua a patra la Euro 2016 - rezultatele si marcatorii

Cea de-a patra zi a CE din Franta a avut in prim plan meciuri foarte frumoase. in prima confruntare a zilei, Spania, campioana en-titre a continentului, a trecut la limita, scor 1-0, de Cehia.

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru [].

Euro 2016: Arata ca esti suporter adevarat cu aceasta aplicatie romaneasca

De cand avem Snapchat, moda filtrelor elaborate, care depasesc sfera evidentierii culorilor, a prins mult teren. Acum, s-a extins si in zona Euro 2016. in prezent, pasionatii de sport sunt framantati de febra Euro 2016. Pentru ca ar fi de preferat sa ne manifestam sustinerea intr-un mod mai pasnic decat prin lupte stradale, Denis Todirica [].

Rusia, descalificata cu suspendare de la EURO 2016

Echipa de fotbal a Rusiei a fost descalificata cu suspendare de la EURO 2016, de UEFA. in plus, Rusia va plati o amenda in suma de 150. 000 de euro.

EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu apreciaza ca pentru nationala Romaniei, va fi mai greu in urmatoarele confruntari de la EURO 2016, pentru ca trebuie sa atacam, in meciurile cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )