Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Online Sport Online Sport,
Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France. continuă pe Online Sport

Euro 2016: pachet suspect detonat de genisti la Lyon, in apropierea zonei destinate fanilor veniti pentru Euro-2016

Un pachet suspect a fost detonat, duminica, la Lyon, in apropierea zonei destinate fanilor veniti pentru Campionatul European de fotbal, informeaza sudinfo. be.

EURO 2016. Elvetia - Albania 1-0 (rezultat final), in grupa Romaniei

Nationala Elvetiei a invins, sambata, la Lens, cu scorul de 1-0 1-0), reprezentativa Albaniei, intr-un meci contand pentru grupa A de la Euro-2016, din care face parte si Romania.

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru [].

EURO 2016. France Football: Bogdan Stancu, cel mai bun jucator al Romaniei

Jucatorul roman Bogdan Stancu, care a marcat din penalty in meciul de deschidere a EURO 2016, Franta - Romania 2-1), este vazut de France Football ca fiind cel mai bun jucator al tricolorilor in aceasta partida .

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

INFOGRAFIC Chiriches, cel mai ieftin scump jucator de la EURO 2016

Cele 24 de echipe la EURO 2016 au fiecare in componenta un jucator varf de lance in ceea ce priveste valoarea de piata. Va oferim lista celor mai scumpi jucatori din fiecare lot, ordonati intr-un top ce tine cont de valoarea de piata a sportivilor. Cifrele au ca sursa transfermarkt. com.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016. Vulturii periculosi si in zece oameni

Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romaniasi Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

Germania a invins Ucraina cu 2-0, dupa cel mai spectaculos meci de pana acum la Euro 2016

Campioana mondiala en-titre Germania a debutat cu succes la Euro 2016, duminica seara, impunandu-se cu 2-0 in fata Ucrainei, intr-un meci in care elevii lui Mihailo Formenko au amenintat in mai multe randuri poarta lui Manuel Neuer.

EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu apreciaza ca pentru nationala Romaniei, va fi mai greu in urmatoarele confruntari de la EURO 2016, pentru ca trebuie sa atacam, in meciurile cu.

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )