Libnet.ro
UNICEF

19:15

EURO 2016: Tara Galilor - Belgia, scor 3-1. Galezii, calificare fantastica in semifinale

B1 B1,
EURO 2016: Tara Galilor - Belgia, scor 3-1. Galezii, calificare fantastica in semifinale

Meciul dintre nationalele Tarii Galilor si Belgia din cadrul Campionatului European 2016 s-a incheiat cu scorul de 3-1. Scorul a fost deschis prin sutul lui Nainggolan, care a trimis o torpila de la 20 de . continuă pe B1

Euro 2016: Tara Galilor-Belgia, meciul zilei de vineri

Dupa spectacolul oferit in optimi cu reprezentativa Ungariei, Belgia o va infrunta pe Tara Galilor pentru un loc in semifinalele Campionatului European din Franta. Partida va avea loc pe Stade Pierre-Mauroy din Lille, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei dispute este nevoita sa treaca de Portugalia pentru a juca cu trofeul pe masa. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si ProTv si LiveScore pe HotNews. ro.

Se stabileste prima semifinala de la Euro 2016: Tara Galilor va da de cel mai bun jucator al turneului de pana acum

Tara Galilor are doua prezente la turneele finale, de-a lungul istoriei, iar de fiecare data s-a oprit in sferturi.

EURO 2016. Tara Galilor invinge BELGIA si intra in semifinale

Echipa de fotbal a Tarii Galilor s-a calificat in premiera in semifinalele unui Campionat European, vineri seara, pe stadionul Pierre-Mauroy din Lille.

Euro 2016 FOTOGALERIE Tara Galilor - Belgia 3-1/ Tara Galilor scrie istorie la Euro - Belgia, eliminata din competitie

Tara Galilor a reusit o calificare istorica in semifinalele Campionatului European, dupa ce s-a impus in fata Belgiei, scor 3-1. Nainggolan 13') a deschis scorul partidei de pe Stade Pierre-Mauroy din Lille, iar galezii au egalat in minutul 31 prin Ashley Williams. In repriza secunda, Tara Galilor a trecut in avantaj dupa golul lui Robson-Kanu, iar Sam Vokes 86') i-a lasat fara sperante pe belgieni cu cateva minute inainte de finalul meciului. Pentru un loc in marea finala de la Euro 2016, Tara Galilor se va duela cu reprezentativa Portugaliei, pe 6 iulie, de la ora 22:00.

Avancronica Tara Galilor-Belgia (LIVE, 22:00)

Tara Galilor si Belgia se intalnesc, vineri seara live text pe onlinesport. ro de la 22:00, in al doilea sfert de finala de la EURO 2016. Invingatoarea acestui meci este asteptata de Portugalia in semifinale.

VIDEO Euro 2016: Polonia - Portugalia 1-1 (3-5 penaltiuri)/ Portugalia, semifinalista fara nicio victorie

Portugalia a eliminat Polonia de la Euro 2016, dupa ce a castigat primul meci din sferturi la loviturile de departajare, scor 5-3, si s-a calificat in semifinalele competitiei. Cele doua echipe au terminat la egalitate dupa 90 de minute, scor 1-1. Lewandowski 2') a inscris primul gol al partidei de pe Stade Velodrome din Marseille, iar Renato Sanches a marcat pentru Portugalia in minutul 33. In urmatorul meci, lusitanii se vor infrunta cu invingatoarea partidei Tara Galilor - Belgia. Portugalia nu a reusit sa castige niciun meci pana acum in 90 de minute, obtinand 3 remize in grupe si calificarea in sferturi dupa 120 de minute, scor 1-0 cu Croatia.

Euro 2016: Polonia-Portugalia, meciul zilei de joi

Profitand de un culoar favorabil, Polonia si Portugalia se vor duela pentru un nesperat loc in semifinalele Euro 2016, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome din Marseille. Invingatoarea acestei confruntari o va infrunta pe castigatoarea partidei Tara Galilor Belgia pentru a ajunge in finala. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro TV si Live Score pe HotNews. ro.

Tara Galilor produce surpriza si elimina Belgia in sferturi

Buturuga mica a rasturnat carul mare in sfertul de finala dintre Tara Galilor si Belgia, galezii impunandu-se cu 3-1 dupa ce a fost condusa si va juca in semifinale cu Portugalia. Va fi un duel mai mult decat interesant intre Gareth Bale si Cristiano Ronaldo, cei doi coechipieri de la Real Madrid.

VIDEO Euro 2016: Anglia-Islanda 1-2/ Surprinzatoarea Islanda

Islanda a castigat ultimul meci al optimilor de finala de la Euro 2016, scor 2-1, si a eliminat-o din competitie pe nationala Angliei. Rooney a deschis scorul pentru englezi din penalty 4'), iar Sigurdsson a egalat doua minute mai tarziu. Sigthorsson a inscris golul victoriei in minutul 18, gol la care a contribuit si portarul Hart. Islandezii isi vor continua parcusul la Euro in sferturi, unde o vor intalni pe Franta, tara gazda a competitiei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Anglia vs Islanda.

Euro 2016: Ce glume au inundat internetul dupa meciul dintre Anglia si Islanda, scor 1-2 (FOTO)

Selectionata Angliei a pierdut in fata Islandei, in optimile Euro 2016, suferind astfel cea mai grea infrangere din istorie, potrivit prosport. ro. Starurile din Premier League au fost.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )