Libnet.ro
UNICEF

13:45

George Soros, raspuns pentru Liviu Dragnea: Sunt oponentul celor care... (VIDEO)

B1 B1,
George Soros, raspuns pentru Liviu Dragnea: Sunt oponentul celor care... (VIDEO)

Miliardarul George Soros e dusmanul PSD si al lui Liviu Dragnea. A spus-o raspicat duminica chiar Liviu Dragnea. Acesta sustine ca afaceristul s-ar afla in spatele unei campanii de denigrare a sa si a. continuă pe B1

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE .

Afacerile apropiatilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA

Afacerile apropiatilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Directia Nationala Anticoruptie anunta ca exista un dosar deschis inca din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum.

Lovitura teribila pentru Liviu Dragnea. Augustin Lazar: DNA s-ar putea sa aiba un dosar in lucru dupa ancheta Rise Project (VIDEO)

Ancheta Rise Project privind relatia Liviu Dragnea- Tel Drum ar putea reprezenta lovitura de gratie primita de presedintele PSD. Procurorul-general Augustin Lazar a declarat ca faptele descrise in materialul.

Dragnea: Ancheta DNA nu are nicio legatura cu mine, eu nu am afaceri in Brazilia; totul pleaca de la George Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ancheta DNA privind aspecte publicate in urma investigatiei jurnalistice a Rise Project nu il vizeaza, deoarece el nu are nicio afacere in Brazilia si nu a transferat bani in aceasta tara, totul pornind de la George Soros, care este, in opinia sa, un personaj malefic.

Liviu Dragnea: Tot raul vine de la George Soros. Vor doar sa ma inlature pe mine si sa distruga PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca marele sau dusman si al PSD-ului este miliardarul american George Soros.

Liviu Dragnea: Nu stiu ce are Soros cu mine, dar ceva e! (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit din nou, luni, despre miliardarul George Soros, dupa ce, cu o zi inainte a declarat ca afaceristul s-ar afla in spatele unei campanii de denigrare a sa si a partidului pe care.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile care i se aduc: Totul pleaca de la Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si a precizat ca totul pleaca de la omul de afaceri George Soros,.

Mihai Tudose: George Soros nu are interese la noi, Dumnezeule! (VIDEO)

PSD se teme de George Soros. Premierul Mihai Tudose se declara convins ca miliardarul s-ar afla in spatele atacurilor aparute la adresa PSD. Liviu Dragnea a fost mult mai categoric. George Soros este dusmanul.

Mihai Tudose, ironii la adresa lui George Soros: Dumnezeule, nu are interese nicaieri. Este Crucea Rosie. Destabilizeaza partidul si tara

Premierul Mihai Tudose a afirmat ironic luni, la Parlament, ca omul de afaceri american George Soros nu are interese in Romania, deoarece este Crucea Rosie, dar destabilizandu-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, destabilizeaza atat partidul, cat si tara.

Ce au in comun Liviu Dragnea si Roger Stone, fostul consilier al lui Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a inceput din nou razboiul cu George Soros la cateva zile dupa ce Roger Stone, fostul consilier al presedintelui Donald a venit in Romania si a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, coincidenta sau nu, despre faptul ca miliardarul american ar intentiona sa va rastoarne guvernul, pentru a-l inlocui cu unul pe care sa-l poata controla. HotNews. ro a scris pe data de 28 iunie ca Stone a venit la Bucuresti la invitatia unui om de afaceri pe filiera PSD - Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )