Libnet.ro
UNICEF

08:00

EVADARE: Cum au reusit patru barbati sa fuga din arestul Politiei Cluj. Trei dintre ei au fost prinsi

România Liberă România Liberă,
EVADARE: Cum au reusit patru barbati sa fuga din arestul Politiei Cluj. Trei dintre ei au fost prinsi

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj, trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, au evadat cu putin timp in urma. continuă pe România Liberă

EVADARE: Cum au reusit patru barbati sa fuga din arestul Politiei Cluj. Unul din cei patru tineri a fost PRINS

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj, trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, au evadat cu putin timp in urma.

EVADARE: Cum au reusit patru barbati sa fuga din arestul Politiei Cluj

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj, trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, au evadat cu putin timp in urma.

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj au evadat

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj, trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, au evadat, sambata seara, din arestul IPJ, la ora transmiterii acestei stiri fiind instituita o alerta in intreg judetul pentru cautarea evadatilor, informeaza Mediafax.

Patru detinuti au evadat din arestul Politiei Judetene Cluj

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj, trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, au evadat, sambata seara, din arestul IPJ, fiind instituita o alerta in intreg judetul pentru cautarea evadatilor, potrivit Mediafax.

Patru detinuti deosebit de periculosi au evadat din arestul IPJ Cluj

Patru detinuti deosebit de periculosi au evadat sambata dupa amiaza din arestul IPJ Cluj, informeaza evz. ro. Potrivit primelor informatii, difuzate pe surse de catre politistii clujeni, cei patru se aflau.

Atentie! Patru detinuti periculosi au evadat din arestul IPJ Cluj

Patru persoane au evadat din arestul IPJ Cluj. Ei se aflau la plimbare in momentul in care au rupt grilajul care acoperea curtea interioara si au fugit. Cei patru evadati sunt considerati de politisti deosebit.

UPDATE. Unul dintre cei patru tineri care au evadat din arestul Politiei Judetene Cluj a fost prins

UPDATE- Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sambata seara, din arestul Politiei Judetene Cluj, un minor in varsta de 16 ani, arestat preventiv pentru furt calificat, a fost depistat si prins de catre.

Patru barbati arestati in Grecia, in ancheta privind atentatele dejucate in Belgia

Cel putin patru barbati au fost arestati sambata la Atena, in cadrul anchetei cu privire la celula jihadista destructurata saptamana aceasta in Belgia in timp ce era pe punctul de a comite atentate, a.

Interlopul eliberat din arestul Capitalei, desi era condamnat la zece ani, prins dupa sase luni

Interlopul Adrian Marin Botez, cautat de peste sase luni, dupa ce a fost eliberat din arestul Capitalei, desi fusese condamnat la zece ani de inchisoare pentru ca a incercat sa il omoare pe Dumitru Mironescu, a fost prins in Cluj-Napoca, masina acestuia fiind blocata de politisti in trafic, potrivit agentiei Mediafax.

Interlopul eliberat din arestul Capitalei, desi era condamnat la zece ani, prins dupa sase luni

Interlopul Adrian Marin Botez, cautat de peste sase luni, dupa ce a fost eliberat din arestul Capitalei, desi fusese condamnat la zece ani de inchisoare pentru ca a incercat sa il omoare pe Dumitru Mironescu, a fost prins in Cluj-Napoca, masina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )