Libnet.ro
UNICEF

19:45

Evenimente de anvergura in Marea Britanie. Ziua de nastere a reginei Elisabeta a II-a este sarbatorita oficial VIDEO

Adevărul Adevărul,
Evenimente de anvergura in Marea Britanie. Ziua de nastere a reginei Elisabeta a II-a este sarbatorita oficial VIDEO

In acest weekend, Marea Britanie isi sarbatoreste in mod oficial suverana - regina Elisabeta a II-a, care a implinit de curand 90 de ani, devenind astfel primul monarh britanic care a ajuns la aceasta varsta. continuă pe Adevărul

Parada grandioasa in Londra, cu ocazia aniversarii reginei Elisabeta (VIDEO)

Parada grandioasa la Londra, cu ocazia aniversarii reginei Elisabeta, monarhul cu cea mai lunga domnie din istoria britanica. Majestatea Sa a implinit 90 de ani. Ceremonia a fost marcata si de un incident.

FOTO: Sotul reginei Elisabeta a II-a, printul Philip, implineste 95 de ani

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, implineste, vineri, varsta de 95 de ani. Cu aceasta ocazie, regina Marii Britanii a postat un mesaj pe pagina oficiala de Facebook a monarhiei britanice.

Marea Britanie nu va mai avea acces la piata unica daca iese din UE

Marea Britanie nu va mai avea acces deloc pe piata unica a Uniunii Europene daca decide iesirea din blocul comunitar, a avertizat ministrul Finantelor din Germania, Wolfgang Schauble, subliniind ca Europa se va descurca si fara britanici.

Marea Britanie, amenintata sa nu iasa din UE

Marea Britanie nu va mai avea acces deloc pe piata unica a Uniunii Europene daca decide iesirea din Blocul comunitar, avertizeaza ministrul german al Finantelor, Wolfgand Schauble, subliniind ca Europa se va descurca si fara britanici, transmit.

Mi-am pierdut o parte a corpului. O tanara din Marea Britanie a facut un apel neobisnuit (FOTO)

O tanara din Marea Britanie a pierdut o parte a corpului, dupa o petrecere in club alaturi de colegii ei, potrivit Metro. Amelia Welch s-a nascut cu o malformatie congenitala, motiv pentru care.

A fost readus in tara un lot de monede antice recuperat din Marea Britanie

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) anunta recuperarea si readucerea in tara a sapte monede antice din aur si argint ce fac parte din tezaure monetare provenind din zona Muntilor Orastiei. Monedele au fost gasite cu detectorul de metal si sustrase ilegal din Romania, fiind recuperate de la case de licitatie din Marea Britanie. Aceste monede vor fi prezentate intr-o expozitie care va fi deschisa pe 15 iunie.

Marea Britanie: 120.000 de angajati in industria de petrol si gaze vor fi concediati pana la sfarsitul anului

Aproximativ 120. 000 de angajati in Industria de petrol si gaze vor fi concediati, in Marea Britanie, pana la sfarsitul anului, odata cu scaderea pretului petrolului. Industria.

SUA ar putea solicita implicarea Canadei la suplimentarea efectivelor NATO in Marea Britanie si Germania

SUA ar putea solicita implicarea Canadei pentru a contribui, alaturi de Marea Britanie si Germania, la suplimentarea efectivelor NATO in Europa de Est, in contextul in care aliatii europeni sunt reticenti.

Dacian Ciolos: Exista un risc mai mare ca oricand ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana

Exista un risc mai mare ca oricand ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana, a declarat, joi, premierul Dacian Ciolos intr-un interviu la postul francez de televiziune LCI. Seful executivului si-a expr imat insa convingerea ca britanicii vor vota pentru ramanerea in blocul comunitar la referendumul de la 23 iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )