Libnet.ro
UNICEF

16:45

UPDATE Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Hotnews Hotnews,
UPDATE Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday. UPDATE PayU: Magazinele online care au implementat promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara. continuă pe Hotnews

Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2012. intre conteaza, acolo, orice reducere si e ...

Bucurestenii au mers vineri in marile centre comerciale sa vada care-i treaba cu reducerile de Black Friday, insa, cu putine exceptii, le-au gasit numai in magazinele de electronice si electrocasnice, unde au stat la coada si doua ore sa cumpere ceva sau au plecat spunand ca nu se merita, potrivit Mediafax. Intr-un mall din Capitala, vineri dimineata, nu e mai multa lume decat de obicei in cursul saptamanii. La intrare, doua fete impart pliante ale unui magazin cu .

BLACK FRIDAY 2012: imbulzeala in magazinele din SUA, pentru oferte speciale.

BLACK FRIDAY 2012 a debutat si in Statele Unite ale Americii, mii de oameni luand cu asalt centrele comerciale si magazinele pentru a prinde cele mai bune oferte ale acestora, potrivit Mediafax. Ca si in Romania, magazinele din SUA au de BLACK FRIDAY 2012 oferte atat la produse electronice si electrocasnice, cat si la imbracaminte, produse pentru locuinta sau jucarii. Mii de americani au luat cu asalt magazinele pentru a prinde oferte speciale de BLACK FRIDAY. Citeste si BLACK FRIDAY. Vezi .

Black Friday 2012: VEZI lista magazinelor care ofera reduceri de Vinerea Neagra

Romanii au luat cu asalt siteurile cu reduceri, de Black Friday. Numeroase portaluri erau deja blocate inainte de miezul noptii sau se incarcau cu greutate din cauza numarului mare de accesari. Black Friday este.

Black Friday 2012: VEZI lista magazinelor cu reduceri. Unele si-au epuizat deja peste 80% din stoc

UPDATE 11:00: Site-urile mai multor retaileri sunt in continuare blocate din cauza numarului foarte mare de accesari. Magazinele fizice de electronice si electrocasnice s-au aglomerat inca de la primele ore. eMAG.

Isteria Black Friday a paralizat site-urile

UPDATE ora 10:30: emag. ro are stocul aproape epuizat iar plata cu cardul nu functioneaza Site-ul emag. ro poate fi accesat la aceasta ora de catre vanatorii de oferte, insa stocul retailerului IT and C este aproape epuizat. Pe langa asta, dupa nenumaratele campanii de marketing legate de eveniment si dupa ce firma a investit in echipamente suplimentare servere), site-ul nu a functionat in zorii diminetii iar ofertele nu sunt pe masura asteptarii clientilor. Totodata, pe retelele sociale oamenii se plang ca site-ul nu accept plata online, clientii neprimind de minute bune confirmarea platii pe e-mail. in acest moment, site-urile altex. ro, domo. ro and si f64. ro sunt indisponibile, afi and sand pe pagina principala mesaje in care i and si cer scuze pentru disconfortul creat. Pagina de internet a librariei elefant. ro este disponibila acum. --- *UPDATE 10:15: in cazul unor magazine stocurile multor produse s-au epuizat dupa primele ore ale campaniei Black Friday. --- *UPDATE ora 08:45: Mai multe site-uri ce ofera reduceri de black friday sunt la aceasta ora blocate. Marile site-uri au cedat sub presiunea numarului mare de internau and ti in cautare de reduceri. La ora 00. 00, numeroase site-uri erau deja blocate sau se incarcau cu greutate din pricina numarului mare de accesari. Libraria online elefant. ro, azerty. ro, domo. ro, eurogsm. ro, f64. ro, evomag. ro, marketonline. ro au fost doar cateva din site-urile care nu au putut fi accesate la miezul noptii. Acestea au inceput sa-si revina dupa ora 2. in momentul de fata site-urile domo. ro, altex. ro, sunt blocate. Si site-ul evomag. ro este blocat din cauza numarului mare de accesari.

Black Friday, o vanatoare de chilipiruri de 50 milioane euro.

Site-uri de vanzari online blocate din cauza traficului, o campanie dusa in prelungiri sambata si duminica), cozi in magazine si o lista tot mai lunga de comercianti participanti mai nou, un administrator de fonduri mutuale si un site de matrimoniale) - iata cateva selectiuni din atmosfera Black Friday 2012. Discounturi de 30-70% puteau fi intalnite frecvent vineri, la fel site-uri blocate in primele ore ale diminetii pentru principalii retaileri participanti. S-au vandut bine .

LIVE TEXT Operatiunea Black Friday a inceput - Site-urile retailer-ilor au mari probleme, o parte dintre ele nu pot fi accesate

Principalele magazine electro-IT au dat drumul operatiunii Black Friday, iar site-urile unor companii precum eMag, Altex sau Domo au functionat cu interupere de la ora 8 incoace. Totusi, site-urile au mai mascat defectele cu mesaje amuzante, iar cele care functioneaza afiseaza deja multe produse cu stoc epuizat. Ai cumparat ceva de Black Friday 2012 ? Poveste-ne experientele tale! Stirea se actualizeaza.

LIVE TEXT Operatiunea Black Friday se apropie de final - Site-urile retailer-ilor au avut mari probleme dimineata. Ofertele cu adevarat bune s-au terminat

Principalele magazine electro-IT au dat dimineata drumul operatiunii Black Friday, iar site-urile unor companii precum Domo, Altex si eMag au functionat cu interuperi, mai ales intre orele 8 si 10. Totusi, site-urile au mai mascat defectele cu mesaje amuzante, insa dupa ora 13 mai toate functioneaza bine, semn ca s-au cam epuizat produsele cu adevarat interesante. Ai cumparat ceva de Black Friday 2012, Ai vrut sa cumperi, insa produsul s-a scumpit subit in ajun? Povesteste-ne experientele tale!.

Operatiunea Black Friday la final - Site-urile retailer-ilor au avut mari probleme dimineata. Ofertele cu adevarat bune s-au terminat inca de dimineata

Principalele magazine electro-IT au dat dimineata drumul operatiunii Black Friday, iar site-urile unor companii precum Domo, Altex si eMag au functionat cu interuperi, mai ales intre orele 8 si 10. Totusi, site-urile au mai mascat defectele cu mesaje amuzante, insa dupa ora 13 mai toate functionau bine, semn ca se cam epuizasera produsele cu adevarat interesante. Ai cumparat ceva de Black Friday 2012, Ai vrut sa cumperi, insa produsul s-a scumpit subit in ajun? Povesteste-ne experientele tale!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4977 seconds )