Libnet.ro
UNICEF

11:00

Evreii sustin ca Moscheea din Bucuresti ar putea deveni centru pentru teroristi

România Liberă România Liberă,
Evreii sustin ca Moscheea din Bucuresti ar putea deveni centru pentru teroristi

Moscheea care ar urma sa fie construita in Bucuresti risca sa fie folosita de grupuri fundamentaliste islamice ca centru pentru sustinerea terorismului, a atitudinilor antisemite si anticrestine, avertizeaza Centrul pentru Combaterea si Monitorizarea Antisemitismului din Romania MCA). continuă pe România Liberă

MCA se teme ca Moscheea din Bucuresti poate deveni un centru pentru sustinerea terorismului

Moscheea care ar urma sa fie construita in Bucuresti risca sa fie folosita de grupuri fundamentaliste islamice ca centru pentru sustinerea terorismului, a atitudinilor antisemite si anticrestine, avertizeaza Centrul pentru Combaterea si Monitorizarea.

Centrul pentru Combaterea si Monitorizarea Antisemitismului: Moscheea din Bucuresti risca sa devina centru pentru sustinerea terorismului

Centrul pentru Combaterea si Monitorizarea Antisemitismului din Romania avertizeaza autoritatile ca moscheea ce va fi construita in Bucuresti risca sa devina centru pentru sustinerea.

Scandal dupa declaratia iresponsabila a lui Basescu privint moscheea din Bucuresti

Comunitatea musulmana din Romania reactioneaza dur la declaratiile iresponsabile ale lui Traian Basescu despre valul de teroristi care ar putea ajunge la noi in tara daca s+ar construi o mare moschee in.

Scandal dupa declaratia iresponsabila a lui Basescu privind moscheea din Bucuresti

Comunitatea musulmana din Romania reactioneaza dur la declaratiile iresponsabile ale lui Traian Basescu despre valul de teroristi care ar putea ajunge la noi in tara daca s+ar construi o mare moschee in.

Muftiul Cultului Musulman: Moscheea din Bucuresti va opri efectuarea slujbelor in locuri neautorizate

Moscheea care urmeaza a fi construita la Bucuresti va uni comunitatea musulmana din Capitala si astfel va exista un control al predicilor sustinute de imami si vor disparea slujbele tinute in locuri.

Strandurile Dambovita, Giulesti si Baia Grivita din Bucuresti vor fi deschise si in timpul noptii

Strandurile Dambovita, Giulesti si Baia Grivita din Bucuresti vor fi deschise si in timpul noptii, incepand de miercuri, in perioada caniculei, iar strandul Moghioros va avea program pana la ora 22.

ADMITERE 2015: La ce facultati ale Universitatii din Bucuresti se intra pe baza de EXAMEN. Cate locuri sunt la buget

Facultatile Universitatii din Bucuresti la care absolventii de liceu pot intra doar pe baza de examen sunt Drept, Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Litere specializarea Comunicare si Relatii Publice IF, Limbi si Literaturi Straine specializarile engleza, franceza, germana, araba, chineza, japoneza, neerlandeza, spaniola, traducere si interpretare, Psihologie si Stiintele Educatiei specializarea psihologie, si Teologie Romano-Catolica.

ADMITERE FACULTATE 2015. incep inscrierile la Universitatea din Bucuresti. Cate locuri la buget si taxa sunt scoase la concurs

inscrierile pentru admitere la studii universitare de licenta la Universitatea din Bucuresti incep joi, 9 iulie 2015. Institutia a pus la dispozitia candidatilor 4450 de locuri la buget si 4000 de locuri cu taxa, pentru cele 19 facultati ale sale si departamentul Credis.

HARTA Admitere liceu 2015 Ierarhia absolventilor de gimnaziu pe fiecare judet in parte si ofertele liceelor din Bucuresti pentru clasa a IX-a

Absolventii de gimnaziu completeaza fisele de inscriere la liceu pana marti, 7 iulie. Dupa exprimarea optiunilor, prima repartizare computerizata la liceu va avea loc pe 14 iulie. Media de admitere la liceu este formata din media de la Evaluarea Nationala 75%) si media generala de absolvire a gimnaziului 25%). Repartizarea computerizata se realizeaza in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si in functie de optiunile fiecarui elev pentru un anumit liceu si pentru o filiera sau alta. Intre timp, Ministerul Educatiei a publicat Ierarhia absolventilor claselor a VIII-a - pe fiecare judet in parte. Vezi in articol care sunt mediile de admitere la liceu din fiecare judet si care sunt mediile ultimilor admisi de anul trecut la liceele din Bucuresti.

Ioan Morar, despagubit de CEDO. De ce a fost condamnat jurnalistul de Tribunalul din Bucuresti

Jurnalistul Ioan T. Morar a fost despagubit de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) pentru condamnarea dispusa impotriva lui de Tribunalul Bucuresti in procesul care i-a fost intentat de Victor Gaetan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )