Libnet.ro
UNICEF

17:30

Examenul de matematica de la Evaluarea Nationala a fost cel mai usor din ultimii 3 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Examenul de matematica de la Evaluarea Nationala a fost cel mai usor din ultimii 3 ani

Examenul de Matematica de la Evaluarea Nationala 2020 a avut subiectele cu cel mai mic grad de dificultate din ultimii 3 ani, potrivit analizei comparative facuta de profesorul de matematica Sorin Borodi, potrivit G4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Sfaturi pentru elevii care dau maine examenul de matematica la Evaluarea Nationala

Cum sa va gestionati emotiile este treaba psihologilor, parintilor, dirigintilor. Sfaturile mele se refera la modul de rezolvare si redactare a solutiilor la problemele primite. Aceste sfaturi sunt rezultatul a peste 40 de ani de profesorat in matematica, inclusiv pentru pregatirea examenelor de absolvire. Poate elevii nu citesc sfaturile mele, dar parintii le pot semnala copiilor lor, daca apreciaza ca merita a fi citite.

Evaluarea Nationala 2020. Cel putin un elev a ratat proba de matematica, pentru ca a fost depistat cu febra la trijaul epidemiologic de la intrarea in scoala

Cel putin un elev din cei peste 160. 000 prezenti la proba de matematica, al doilea examen din cadrul Evaluarii Nationale, a avut o temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius, potrivit triajului epidemiologic.

Evaluarea Nationala 2020. Cel putin un elev a ratat proba de matematica, pentru ca a fost depistat cu febra la triajul epidemiologic de la intrarea in scoala

Cel putin un elev din cei peste 160. 000 prezenti la proba de matematica, al doilea examen din cadrul Evaluarii Nationale, a avut o temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius, potrivit triajului epidemiologic.

SUBIECTELE la Matematica de la Evaluarea Nationala 2020. Ce spun profesorii despre nivelul de dificultate DOCUMENT

Subiectele la Matematica primite de elevi astazi in cadrul Evaluarii Nationale sunt de dificultate medie, se poate lua nota 7 foarte usor, sustin profesorii. Absolventii de gimnaziu sustin miercuri proba scrisa la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale.

Leguma care te ajuta sa slabesti cel mai usor! Te scapa si de toxine! Se gaseste in toate magazinele

Aceasta leguma banala care se gaseste peste tot aduce foarte multe beneficii organismului.

Evaluarea Nationala 2020 continua. Examenul la Matematica incepe la ora 9:00

Evaluarea Nationala 2020 continua cu examenul la Matematica. Proba incepe la ora 9:00. Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2020 ar putea sa fie anonimizate, pentru prima oara in istoria examenului.

Evaluarea Nationala 2020 continua. Examenul la Matematica a inceput

Evaluarea Nationala 2020 continua cu examenul la Matematica. Proba a inceput la ora 9:00. Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2020 ar putea sa fie anonimizate, pentru prima oara in istoria examenului.

Evaluarea Nationala: Trei elevi nu au putut sustine examenul la matematica deoarece au avut temperatura peste 37,3

Trei elevi nu au putut sustine miercuri examenul la matematica deoarece au avut temperatura peste 37,3, a anuntat Ministerul Educatiei. Acestia sunt din judetele Vaslui, Salaj si Timis. Luni, cand s-a desfasurat proba la romana, 1 elev nu a putut participa la examen din aceasta cauza. Peste 170. 000 de elevi sustin in aceasta saptamana Evaluarea Nationala.

Evaluarea Nationala 2020. Rezolvarea subiectelor la Matematica DOCUMENT

Profesorul de Matematica Catalin Osiceanu a oferit rezolvarea subiectelor de anul acesta la examenul de Evaluare Nationala, proba de Matematica. Dascalii sustin ca subiectele primite de elevi astazi in cadrul Evaluarii Nationale sunt de dificultate medie.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Subiectele la matematica

Subiecte Matematica Evaluare Nationala 2020. Peste 170. 000 de absolventi de gimnaziu sustin miercuri proba scrisa la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )