Libnet.ro
UNICEF

06:00

EXCLUSIV. Catalin Cazacu a facut anuntul despre nunta. Cum arata fiul pe care l-a tinut ascuns

Playtech Playtech,
EXCLUSIV. Catalin Cazacu a facut anuntul despre nunta. Cum arata fiul pe care l-a tinut ascuns

Campion la motociclism, dar si la relatii cu femei faimoase, Catalin Cazacu a ajuns, mai nou, sa faca slalom nu doar pe circuite, dar si printre televiziuni. Catalin Cazacu este si prezentator, si realizator de emisiuni. Desi are sute de trofee castigate pe pista de motociclism, se pare ca relatiile cu femei celebre din showbiz . continuă pe Playtech

Smiley a rupt tacerea si a facut anuntul impresionant despre relatia cu Gina Pistol. Fanii i-au felicitat imediat

Desi si-au tinut relatia secreta ani de zile, de cand au aflat ca vor deveni parinti cei doi nu rateaza nicio ocazie de a arata tuturor cat de fericiti sunt impreuna si cat de mult se iubesc. De curand, Smiley a rupt tacerea si a facut anuntul despre relatia cu Gina Pistol. Cum a impresionat-o .

Meteorologii au facut anuntul. Ce se intampla cu vremea de sambata, 14 noiembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru weekendul 13-14 noiembrie, iar vestile sunt cat de poate de bune. Iata ce se intampla cu vremea incepand de sambata! Prognoza meteo pentru weekend: Temperaturi mai mari decat media normal Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru weekend, iar vremea se anunta a fi mai blanda decat .

Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Surse Axiox. com au dezvaluit ca Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, in scrutinul prezidential din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden. Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile: intentioneaza sa-si joace si ultima carte Daca Joe Biden este ales presedinte al SUA, ce consecinte vor fi in .

EXCLUSIV. Ce spune Ioana Ginghina despre fostul sot, dupa ce s-a logodit? Cand vrea sa faca nunta: Am inflorit dupa divort!

La 42 de ani, actrita Ioana Ginghina e gata sa ia viata de la capat. Divortul nu a daramat-o, ci, dimpotriva, a facut-o sa infloreasca. Asa se face ca Ioana Ginghina simte din nou fluturasi in stomac, ba chiar e pe punctul sa bifeze o noua casatorie. Vedeta are de aproape un an de zile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )