Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV. Daniela Dinca, fiica criminalului din Caracal: Nu am nimic de ascuns. Tatal meu nu a fost violent

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Daniela Dinca, fiica criminalului din Caracal: Nu am nimic de ascuns. Tatal meu nu a fost violent

Daniela Dinca, fiica monstrului din Caracal, a facut declaratii pentru Antena 3 cu privire la tatal si la crima pe care a savarsit-o. Aceasta a spus ca nu a reusit sa vorbeasca cu el si ca nu. continuă pe Antena3

INTERVIU EXCLUSIV. Cum a ajuns fiica monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca, sa plece in Italia

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un interviu incendiar in care se explica cum a plecat fiica monstrului din Caracal in Italia. Despre fiica criminalului din Caracal stim deja ca a avut o.

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

Strigator la cer! Avocatul criminalului din Caracal se plange ca Dinca primeste apa prea calda

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a facut o declaratie revoltatoare, in direct, la Antena 3. Acesta se plange ca criminalul din Caracal primeste apa calda in inchisoare. Dinca e extrem de.

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Caracal. Anchetatorii au gasit telefonul de pe care a sunat Dinca la familia Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat ca anchetatorii au gasit inca un telefon a lui Gheorghe Dinca si ar fi chiar cel de pe care l-a sunat pe bunicul Luizei. Stire in curs.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa criminalului Gheorghe Dinca

Casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, a devenit reper pe Google Maps. Gheorghe Dinca locuieste in cartierul Bold din Caracal, pe strada Craiovei, la numarul 169, chiar pe drumul principal E70.

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea.

Avocatul din oficiu al criminalului din Caracal: A plecat pentru a-i cumpara Alexandrei mancare si medicamente. A omorat-o pentru ca a prins-o cu telefonul in mana

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al unui Gheorghe Dinca, a facut declaratii, in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, de la Antena 3, legate de cum a ajuns inculpatul sa comita.

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Protestatarii din fata casei lui Gheorghe Dinca, amendati pentru ca i-au jignit pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, au fost amendate pentru tulburarea ordinii publice. in acest context, politistii si jandarmii s-au.

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )