Libnet.ro
UNICEF

14:15

EXCLUSIV. Imagini cu partenerul lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Imagini cu partenerul lui Gheorghe Dinca

O femeie care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca in Italia a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Femeia a vorbit despre cum Dinca si cu un alt barbat, Mihai,racolau femei pentru prostitutie. continuă pe Antena3

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii. Imagini din curtea criminalului - VIDEO

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Ce se intampla dincolo de gardurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Imagini actuale de la locul crimelor din Caracal

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Politistii si Jandarmerii s-au intors la asa.

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

Noi imagini in exclusivitate din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Antena 3 prezinta in exclusivitate noi imagini din.

Fiica lui Gheorghe Dinca: Nu am fost implicata in niciun caz de trafic de minore

Fiica lui Gheorghe Dinca, inculpatul in cazul de la Caracal, raspunde acuzatiilor aparute in spatiul public. Ea sustine ca nu a fost implicata in niciun caz de trafic de minore, dupa ce un om de afaceri din Arad a declarat, pentru Adevarul, ca o stie bine pe femeie care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete.

Adevarul: Un om de afaceri din Arad spune ca doi italieni sunt dispusi sa depuna marturie ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a propus sa le faca rost de fete

Un aradean, fost angajat si partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dinca a avut o relatie de concubinaj si afaceri, sustine ca o stie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete, scrie Adevarul.

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Fiica lui Gheorghe Dinca detine terenuri de 1 milion de euro. Unde sunt si cum a intrat in posesia lor

Noi detalii despre afacerile familiei Dinca! Zilele trecute au iesit la iveala sumele exorbitante pe care nimeni nu credea ca le are Gheorghe Dinca in conturi. Acum, s-a aflat ca fiica acestuia, Daniela Dinca, detine terenuri in valoare de 1 milion de euro. Daniela Dinca, terenuri in valoare de 1 milion de euro Pe cat .

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )