Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV. Noi probe si interceptari pentru care DNA cere anchetarea lui Laszlo Borbely

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Noi probe si interceptari pentru care DNA cere anchetarea lui Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea. continuă pe România Liberă

DNA cere aviz pentru anchetarea fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely. Procurorii il suspecteaza de trei fapte de trafic de influenta

Procurorii anticoruptie cer Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a deputatului Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, pe care il suspecteaza de comiterea a trei infractiuni de trafic de influenta. Una dintre fapte se refera la dosarul clasat de procurori, pe care DNA vrea sa-l redeschida in urma aparitiei unor probe noi. in 2012, parlamentarii nu au incuviintat cererea DNA.

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, acuzata ca ar fi luat spaga 500.000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri. Udrea mai e acuzata de trafic de influenta in dosarul Microsoft si intr-un alt cont

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dosar in care fusese deja pusa sub control judiciar. Procurorii DNA o acuza pe Udrea si de noi fapte de coruptie: trafic de influenta privind contractul cu licentele Microsoft, trafic de influenta privind contractul e-Romania, spalare de bani si fals in declaratii de avere. DNA o acuza pe Udrea ca, prin declaratiile publice din ultimele zile legate de Dorin Cosos si un martor din dosar, a incalcat una dintre obligatiile controlului judiciar, si anume sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale, si sustine ca se impune o masura preventiva privativa de libertate. Mai mult, procurorii sustin ca Udrea ar fi cerut si primit mita 500. 000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Oreste Teodorescu ameninta ca o va da in judecata pe Elena Udrea pentru calomnie si insulta (FOTO)

Jurnalistul Oreste Teodorescu a reactionat fata de acuzatiile aduse de Elena Udrea, pentru care DNA cere arestare preventiva in dosarele Microsoft si Gala Bute. Elena Udrea a declarat, miercuri, ca va face dezva.

DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale Toni Grebla

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acestuia i se aduc noi acuzatii cum ar fi favorizarea infractorului. Nu ma asteptam sa se intample acest lucru, a reactionat judecatorul.

DNA cere urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely

Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului si deputat UDMR, ar putea intra sub urmarire penala la solicitarea DNA Directia Nationala Anticoruptie), care a cerut aviz de la Camera Deputatilor, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )