Libnet.ro
UNICEF

22:15

Executata silit pentru 1 leu. Mai mult a costat plicul si expedierea. Nu platesc! Taxiul ma costa 5 lei

Adevărul Adevărul,
Executata silit pentru 1 leu. Mai mult a costat plicul si expedierea. Nu platesc! Taxiul ma costa 5 lei

O gorjeanca s-a trezit acasa cu un titlu executoriu din partea Administratiei Finantelor Publice Gorj, pentru suma de un leu. continuă pe Adevărul

Apple Watch va reprezenta mai mult de jumatate din piata ceasurilor inteligente

Inca un studiu de piata anunta ca Apple Watch ar putea obtine mai mult de 50% din toata piata de ceasuri inteligente. Strategy Analytics, o companie care se ocupa cu studii de piata, a anuntat ca Apple va deveni in scurt timp cel mai mare producator de ceasuri inteligente din lume. Mai mult decat atat, [].

Galati: Oamenii protesteaza, dar mai mult pe Facebook

Pe fondul situatiei create la Galati din cauza debransarii a zeci de asociatii de proprietari, in care sunt si foarte multi galateni cu facturile la zi, a fost initiata pe Facebook actiunea de protest civic Galatiul nu te mai vrea, impotriva tuturor alesilor locali si parlamentarilor din Galati, carora li se reproseaza lipsa de implicare pentru imbunatatirea conditiilor de trai din oras.

Daniel Constantin: Sunt intr-o situatie ireconciliabila cu Dan Voiculescu. E un conflict care exista de mai mult timp

Intre Daniel Constantin si Dan Voiculescu nu mai exista nicio cale de impacare. Presedintele Partidului Conservator sustine ca relatia sa cu fondatorul PC este ireconciliabila iar atacurile acestuia nu fac.

De ce platesc tinerii mai mult pe asigurare si cum sunt tratati in restul Europei

Cele mai recente statistici ale Politiei Rutiere arata ca, in Romania, 37,4% dintre soferii vinovati de producerea accidentelor rutiere grave in anul 2013 sunt incadrati in categoria de varsta 16-30 de ani. Aceleasi statistici arata ca tinerii detin o pondere de mai putin de un sfert in totalul posesorilor de permise de conducere, respectiv de 23,9%.

The Washington Post: Rusii urasc SUA mai mult decat o faceau sovieticii

The Washington Post a constat ca sentimentul antiamerican este la cele mai inalte cote in Rusia, chiar mai mari decat cele inregistrate in Uniunea Sovietica .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )