Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fara carantina pentru persoanele venite din Spania. Ce arata hotararea aprobata luni de CNSU (DOCUMENT)

B1 B1,
Fara carantina pentru persoanele venite din Spania. Ce arata hotararea aprobata luni de CNSU (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de luni, Hotararea nr. 39 din 10 august 2020, prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituite. continuă pe B1

Italia extinde carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul italian a decis sa prelungeasca pana la 7 septembrie masura prin care persoanele venite din Romania sau Bulgaria au obligatia de a sta 14 zile in izolare la domiciliu. Decretul a fost publicat pe 8 august in Gazeta Oficiala. Persoanele care vin din cele doua tari au de asemenea obligatia sa sune autoritatile sanitare, potrivit Mediafax.

Romania, in continuare in zona portocalie pentru Tarile de Jos. Autoritatile olandeze recomanda autoizolare pentru persoanele venite din tara noastra si le vor colecta datele de contact

Ministerul Afacerilor Externe a reamintit ca, pentru Tarile de Jos, Romania continua sa fie inclusa in zona portocalie, cea de risc ridicat, pentru care se recomanda evitarea calatoriilor non-esentiale.

Persoanele care vin in Romania din Spania nu vor mai sta in carantina

Persoanele care sosesc in Romania din Spania nu vor mai fi nevoite sa intre in carantina pentru 14 z.

CORONAVIRUS |Spania, inclusa pe lista tarilor din zona galbena. Autoizolare sau carantina pentru turistii ce se intorc din aceasta tara. Zborurile comerciale regulate, anulate din 11 august

Incepand cu data de 11 august, Spania intra din nou pe lista tarilor din zona galbena. Astfel, turistii care sosesc din Spania in Romania incepand cu aceasta data sunt obligati sa intre in.

CNSU: Persoanele care se intorc din Spania nu vor fi carantinate

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de astazi Hotararea numarul 39 prin care s-a decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania, anunta un comunicat de presa CNSU.

Ce mesaj a primit Ianis Hagi de la fanii lui Rangers dupa al treilea meci fara gol pentru roman

Ianis Hagi a fost integralist in partida cu St. Mirren, din etapa a doua a campionatului din Scotia, dar ramane fara gol in noul sezon. Glasgow Rangers a reusit sa se impuna cu 3-0, dupa o dubla a lui Morelos si un autogol al lui McCarthy. Ianis s-a zbatut mult, a avut si cateva ocazii .

Carantina instituita la un centru social din Husi dupa descoperirea unui focar de Covid-19

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui a decis, sambata, instituirea masurii de carantina pentru o perioada de 16 zile la Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoana Adulta cu Dizabilitati din municipiul Husi, unde 76 de angajati si beneficiari au fost confirmati cu noul coronavirus, scrie Agerpres. Potrivit reprezentantilor Institutiei Prefectului Vaslui, testarile in centrul respectiv au inceput dupa ce un beneficiar a fost internat pe data de 1 august cu simptomatologie tipica pentru COVID-19, acesta decedand dupa o zi. Rezultatul in cazul pacientului a fost pozitiv, iar Directia de Sanatate Publica Vaslui a demarat o ancheta epidemiologica, fiind testati 65 de angajati, dintre care 28 au sunt pozitivi si 71 de beneficiari, dintre care 48 sunt pozitivi.

O noua localitate din Romania intra in carantina pentru 14 de zile

Satul Greci, din comun Schitu, judetul Olt, intra in carantina de duminica pentru o perioada de 14 zile, existand posibilitatea prelungirii masurii in functie de cum evolueaza pandemia.

CORONAVIRUS |Satul Greci din judetul Olt, plasat in carantina pentru 14 zile (VIDEO)

Satul Greci din comuna Schitu a fost plasat in carantina zonala pentru o perioada de 14 zile, incepand de duminica, ora 19:00, cu posibilitate de prelungire in functie de evolutia raspandirii noului.

Sporuri salariale pentru comitetul director din DSP-uri si pentru inspectorii sanitari care fac controale, aprobate de Guvern

Guvernul a adoptat, vineri, o ordonanta de urgenta prin care se stabileste ca membrii comitetului director din cadrul directiilor de sanatate publica vor primi un spor de 40% la salariul de baza pentru conditii epidemiologice deosebite, iar inspectorii sanitari care fac controale vor beneficia de un spor de 30%.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )