Libnet.ro
UNICEF

19:00

Expert mondial anti-hacking: Va urma un atac mult mai devastator, numit Adylkuzz (I)

România Liberă România Liberă,
Expert mondial anti-hacking: Va urma un atac mult mai devastator, numit Adylkuzz (I)

Pe fondul ultimului mare atac cibernetic, numit WannaCry, am discutat cu un specialist de talie mondiala in domeniul anti-hacking despre ransomware, despre schimbarile de comportament necesare fiecarui utilizator de dispozitive conectat la Internet, cat si despre posibile schimbari in comportamentul companiilor. continuă pe România Liberă

Grindeanu: in zona RURALA se sta mult mai bine cu VACCINAREA decat in zona urbana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca, statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana, pentru ca la orase,.

Sorin Grindeanu: Statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca, statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana, pentru ca la orase, din prea multa informatie de medicina alternativa, unii.

iPhone 8: Noii senzori 3D Touch vor fi mult mai scumpi decat pana acum

Noii senzori 3D Touch care vor fi folositi pentru iPhone 8 vor avea preturi mai mari decat pana acum, acestea fiind mai mult decat duble. intr-adevar, nu vorbim neaparat despre un cost pe bucata foarte mare cand vine vorba de senzorii 3D Touch, dar trebuie sa luam in calcul faptul ca zecile de milioane de [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )