Libnet.ro
UNICEF

13:00

Explozia cazurilor de COVID - 19 combatuta cu mesaje RoAlert. Sectie de chirurgie, inchisa din cauza a zeci de pacienti si angajati infectati

Adevărul Adevărul,
Explozia cazurilor de COVID - 19 combatuta cu mesaje RoAlert. Sectie de chirurgie, inchisa din cauza a zeci de pacienti si angajati infectati

In ciuda restrictiilor dure impuse in zeci de localitati ce insumeaza un sfert din judet, in Valcea situatia privind pandemia este alarmanta. continuă pe Adevărul

DOMINIC FRITZ, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMISOARA: Este nevoie de teste speciale pentru diferentierea cazurilor COVID-19 de virusurile sezoniere

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a declarat ca in oras nu mai sunt paturi ATI disponibile, ca personalul medical din linia intai COVID-19, care lucreaza continuu din luna martie, este epuizat si ca va fi nevoie de achizitionarea unor teste speciale care sa diferentieze cazurile COVID-19 de virusurile sezoniere.

Explozie a cazurilor de COVID-19: Meciul abia acum incepe

Romania a depasit, joi, pragul psihologic de 3. 000 de infectari pe zi cu noul coronavirus, iar specialistii avertizeaza ca abia acum situatia devine grava, deoarece sistemul medical este in pragul unui blocaj. in acelasi timp, Bucurestiul a ajuns la o incidenta de 2,31 de cazuri COVID-19 la mia de locuitori, iar daca ritmul de crestere se mentine, in scurt timp ar putea ajunge la rata de 3 la mie, de la care intra in scenariul rosu.

Medicul Monica Pop detoneaza bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: Nu teatrele, nici restaurantele

Conoscutul medic oftalmolog, Monica Pop, pare ca duce o lupta continua cu autoritatile. Celebra pentru modul sau unic si transparent de a expune problemele tahttps:playtech. rostirimedicul-monica-pop-sare-in-ajutorul-bolnavilor-ignorati-de-medici-toti-pacientii-asigurati-au-aceleasi-drepturi-176070?utm_source=FacebookImpact&utm_campaign=unici&utm_content=FBImpactLocal&utm_medium=Impactrii, aceasta a postat de curand un mesaj in care isi exprima dezacordul privind noile masuri de restrictie. De ce au explodat, de fapt, cazurile de COVID-19 Managerul Spitalului de Urgente .

Trei scoli din Focsani, afectate de aparitia cazurilor de COVID-19. Sute de elevi vor face ore de acasa

Cursurile au fost suspendate temporar, pentru 14 zile, prin aviz de la Directia de Sanatate Publica Vrancea, fiind informat si Inspectoratul scolar.

FC Voluntari a anuntat ca are 5 cazuri de Covid-19 la echipa a doua a clubului

FC Voluntari a anuntat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca cinci jucatori aiechipei secunde au fost depistati cu Covid-19. FC Voluntari anunta ca in urma testelor COVID-19, efectuate in conformit.

Restrictii noi in Bucuresti: ce afaceri se inchid din cauza covid-19. Anuntul a fost facut acum

Noi restrictii din Bucuresti dau peste cap planurile afaceristilor. Ce afaceri se inchid din cauza coronavirusului? Autoritatile au anuntat recent noua modificare. Afaceri inchise in Bucuresti din cauza COVID-19 Restaurantele si cafenelele se inchid de miercuri in Bucuresti. O exceptie e reprezentata de regimul hotelier, dar numai pentru cei deja cazati. De asemenea, in jurul .

Europa inregistreaza pentru prima data 100.000 de cazuri de COVID-19 zilnic

Europa a depasit joi 100. 000 de cazuri de Covid-19 zilnic pentru prima data de la inceputul pandemiei, scrie The Guardian.

Rata de imunizare la COVID-19 in Romania: 4,6%. Datele prezentate de ministrul Sanatatii, dupa prelucrarea a 11.000 de teste

4,6% din populatia Romaniei a dobandit imunitate la COVID 19, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. El a precizat ca au fost prelucrate 11. 000 de teste in cadrul studiului de seroprevalenta.

Focarul de COVID-19 de la CSA Steaua ia amploare

Clubul CSA Steaua anunta ca inca 10 fotbalisti din lot au fost depistati pozitiv la COVID-19, totalu.

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )