Libnet.ro
UNICEF

06:15

Europa inregistreaza pentru prima data 100.000 de cazuri de COVID-19 zilnic

Adevărul Adevărul,
Europa inregistreaza pentru prima data 100.000 de cazuri de COVID-19 zilnic

Europa a depasit joi 100. 000 de cazuri de Covid-19 zilnic pentru prima data de la inceputul pandemiei, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Italia a depasit pragul de 5.000 de cazuri intr-o singura zi pentru prima data din luna martie

Italia a inregistrat 5. 373 de noi cazuri de Covid in ultimele 24 de ore, a anuntat vineri Ministrul Sanatatii. Este pentru prima data cand tara a depasit pragul de 5. 000 de cazuri intr-o singura zi din luna martie, relateaza Reuters.

Cristian, copilul crescut de bunici, are o noua sansa sa mearga pentru prima data in viata

Il cunoastem acum pe Cristian, un baietel de numai 4 ani, care sufera de tetrapareza spastica, iar asta l-a oprit pana acum sa faca primii pasi. Cu eforturi uriase din partea unei echipe mobile de la asistenta medicala comunitara, Cristian a reusit sa mearga pentru prima data in genunchi.

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMELE SASE LUNI BNR nu a mai cumparat titluri de stat din piata secundara, in septembrie

Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania: Acest lucru inseamna ca, din datele BNR, economia isi revine si ca nu mai are nevoie de atata lichiditate Banca Nationala a Romaniei BNR) nu a mai cumparat titluri de stat in lei din piata secundara, in luna septembrie, arata raportul statistic publicat ieri de catre banca centrala. Aceasta este prima luna din ultimele sase in care Banca Nationala nu mai tipareste lei prin achizitia de titluri de stat din piata secundara, dupa ce in perioada aprilie-august stocul titlurilor de stat in moneda nationala cumparate de BNR ajunsesera la 5,28 miliarde de lei.

Meghan Trainor va deveni mama pentru prima data: Toti stiti de cat timp imi doream

Cantareata americana,Meghan Trainor,a aflat ca este insarcinata cu primul ei copil. Artista le-a dat fanilor vestea cea mare. Meghan Trainor si sotul ei, Daryl Sabara traiesc o frumoasa.

Cum arata testarea voluntara a vaccinului anti-Covid in Rusia: Unii oameni aud pentru prima data unde au venit

Autoritatile ruse spun ca vaccinul anti-Covid Sputnik-V, dezvoltat de Centrul Gamaleya, este primul vaccin impotriva coronavirusului inregistrat in lume. Vaccinul a fost deja testat de fiica presedintelui rus Vladimir Putin si de zeci de oficiali si oameni de afaceri, dar eficacitatea acestuia nu a fost inca confirmata oficial. Mai intai, medicamentul trebuie sa treaca de etapa a treia a studiilor clinice. 40 de mii de rusi vor participa la teste in mod voluntar, dar unii dintre participanti nu par deloc sa fie voluntari, ci au fost trimisi de angajatorii lor, scrie BBC Rusia.

COVID-19: Europa a depasit borna de 100.000 de noi cazuri zilnice

Europa a inregistrat pentru prima data peste 100. 000 de cazuri zilnice de COVID-19, dupa ce tari pre.

Premiera: Mai multi jandarmi decat pelerini in curtea Mitropoliei Iasi, la moastele Sf. Parascheva Mitropolia a cerut modificarea restrictiilor pentru cei din alte localitati

La Catedrala Mitropolitana din Iasi s-a inregistrat o premiera in istoria organizarii post-decembriste a pelerinajului la hramul Sfintei Parascheva. Au fost mai multi jandarmi decat pelerini prezenti la rand, grupati in echipe care controlau fiecare punct de acces in curte. Totodata, este pentru prima data cand baldachinul, amplasat in curtea interioara, sta gol de doua zile si fara racla Sfintei, in contextul masurilor stricte impuse din cauza pandemiei de COVID-19, scrie Ziarul de Iasi. Publicatia maia noteza ca Mitropolia a cerut ca abrogarea deciziei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta prin care este restrictionat accesul pelerinilor din alte localitati, fiind asteptat un raspuns de la CNSU.

Liderul PSD diaspora: E pentru prima data cand toti candidatii PSD chiar traiesc in diaspora. Nu e nicio suparare in partid

Liviu Brailoiu, presedintele PSD diaspora, sustine ca nu exista nemultumiri cu privire la lista partidului pentru strainatate. Liviu Brailoiu arata ca e pentru prima data cand PSD mizeaza in diaspora pe candidati care chiar traiesc in diaspora, nu in Romania. Adevarul a scris ca exista vociferari in partid, dupa ce lista PSD pentru Camera Deputatilor e deschisa in diaspora de un candidat venit pe filiera penticostala.

Primul canibal din istoria Romaniei, detalii infioratoare: Prima data i-am mancat

Canibalismul uman este actul sau practica oamenilor care mananca carnea sau organele interne ale altor fiinte umane. Cam asta ar fi definitia acestui act abominabil. De-a lungul istoriei au existat cazuri celebre de canibalism. in Romania au fost de-ajuns cateva cazuri de notorietate ca sa oripileze intreeaga opinie publica. Unul dintre acestea a fost si .

Premiera in Europa. 100.000 de cazuri zilnice de coronavirus. Europa de Est, cea mai afectata regiune

Joi, Europa a depasit 100. 000 de cazuri zilnice de COVID-19, pentru prima data de la debutul pandemiei, scrie Reuters. 000 de cazuri zilnice de coronavirus in Europa in prezent, Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )