Libnet.ro
UNICEF

06:00

Restrictii noi in Bucuresti: ce afaceri se inchid din cauza covid-19. Anuntul a fost facut acum

Playtech Playtech,
Restrictii noi in Bucuresti: ce afaceri se inchid din cauza covid-19. Anuntul a fost facut acum

Noi restrictii din Bucuresti dau peste cap planurile afaceristilor. Ce afaceri se inchid din cauza coronavirusului? Autoritatile au anuntat recent noua modificare. Afaceri inchise in Bucuresti din cauza COVID-19 Restaurantele si cafenelele se inchid de miercuri in Bucuresti. O exceptie e reprezentata de regimul hotelier, dar numai pentru cei deja cazati. De asemenea, in jurul . continuă pe Playtech

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

Noi restrictii in Paris din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19

Paris si suburbiile sale va fi supuse unor noi masuri restrictive, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus, a anuntat duminica premierul francez.

Rusia. Moscova si alte doua regiuni isi inchid scolile din cauza numarului prea mare de contaminari zilnice cu noul coronavirus

Scolile din Moscova si din regiunile Ulianovsk si Sahalin urmeaza sa fie inchise in curand si sa propuna cursuri la distanta, din cauza intensificarii pandemiei de COVID-19, a anuntat luni Ministerul rus al Educatiei, citat de agentia de presa Interfax, relateaza Reuters.

Doi pacienti cu COVID-19 internati la Terapie Intensiva in Bucuresti si Bacau, transferati la Botosani din cauza lipsei locurilor

Situatie alarmanta din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19. Din cauza aceasta, doi pacienti infectati cu noul coronavirus si internati la terapie intensiva la spitale din Bucuresti si Bacau au.

Sute de imobile din Bucuresti, fara apa calda, din cauza unor avarii. Cand vor fi gata reperatiile

198 de imobile din Capitala au ramas fara apa calda, din cauza unor avarii produse pe retele. Potrivit unui comunicat alCompaniei Municipale Termoenergetica, citat de agerpres, in sectoarele 1, 3, 4, 5 si.

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh din cauza Alexiei Eram. Ce vina are Antonia in tot scandalul momentului

Ce sa mai, e razboi mare intre Lino Golden, Mario Fresh si Alexia Eram cu Alex Velea si Antonia. Se pare ca Lino Golden si Mario Fresh, copiii de suflet ai lui Alex Velea l-au parasit pe cel care i-a lansat si nu au facut-o intr-un mod prea elegant. Alex Velea s-a certat cu Mario .

Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

Donald Trump a fost externat luni seara, din spitalulunde si-a petrecut ultimele trei zile din cauza noului coronavirus. Acesta a fost transportat cu un elicopter la Casa Alba, iar imediat ce a ajuns si-a scos.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Creatorul de moda japonez Kenzo Takada a decedat din cauza Covid-19

Creatorul de moda japonez Kenzo Takada, in varsta de 81 de ani, a decedat duminica din cauza Covid-19, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )