Libnet.ro
UNICEF

13:15

Explozie langa o statie de metrou din Sankt-Petersburg

Adevărul Adevărul,
Explozie langa o statie de metrou din Sankt-Petersburg

O bomba minora a fost detonata in orasul rusesc Sankt-Petersburg, aproape de o librarie si de o statie de metrou, precizeaza MKRU. continuă pe Adevărul

Explozie langa autocarul echipei Borussia Dortmund

ACTUALIZARE 21:50 Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco a fost amanat Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco a fost amanat pentru miercuri, dupa explozia din aceasta seara de langa autocarul echipei germane. ---------- O explozie s-a produs in apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, aflat in drum spre stadionul Signal Iduna Park, in aceasta seara, cu putin timp inainte ca echipa germana sa intalneasca in meci tur pe AS Monaco, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Explozie langa autocarul echipei Borussia. Un jucator ar fi fost ranit

O explozie s-a produs in apropierea autocarului echipei Borussia, aflat in drum spre stadionul Signal Iduna Park, marti seara, cu putin timp inainte ca echipa sa intalneasca in meci tur pe AS Monaco, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

UPDATE. Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei avarii RADET. Peste 150 de blocuri au ramas fara apa calda

Circulatia la metrou este ingreunata, miercuri, pe traseul Stefan cel Mare Gara de Nord 1, din cauza unei conducte RADET care a fost avariata, a anuntat Metrorex. Traficul se desfasoara pe un singur fir. Din cauza avariei, peste 150 de blocuri.

Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei avarii RADET

Circulatia la metrou este ingreunata, astazi, pe traseul Stefan cel Mare - Gara de Nord 1, din cauza unei avarii RADET, in prezent traficul desfasurandu-se pe un singur fir, a anuntat Metrorex.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )