Libnet.ro
UNICEF

18:30

Explozie puternica in Cehia: cinci romani si-au pierdut viata in urma tragediei. Presedintele Iohannis si premierul Dancila au transmis condoleante familiilor indoliate

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in Cehia: cinci romani si-au pierdut viata in urma tragediei. Presedintele Iohannis si premierul Dancila au transmis condoleante familiilor indoliate

Cinci romani si-au pierdut viata in urma exploziei care s-a produs joi la o rafinarie din Cehia. inca doua dintre victime au fost identificate ca fiind cetateni romani, a anuntat Ministerul Afacerilor. continuă pe Antena3

Explozie puternica la la o uzina petrochimica din Cehia. Sase persoane au murit si mai multe au fost ranite

Sase persoane si-au pierdut viata in Cehia, in urma unei explozii izbucnite la o uzina petrochimica din apropiere de Praga. Patru persoane ranite au fost recuperate de echipele de salvatori, doi dintre.

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice.

Impact frontal pe o sosea din Olanda. Cinci romani au murit pe loc

Cinci romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, pe o sosea din Olanda. Potrivit presei locale, microbuzul in care se aflau romanii a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un.

Franta: Explozie puternica la o uzina chimica. Numarul victimelor

O explozie puternica s-a produs miercuri la o uzina a societatii Brenntag, la Saint-Sulpice, in Tarn sud-vest), informeaza Le Figaro. Explozia a avut loc intr-o cuva de solventi. Cauzele sunt necunoscute.

Explozie puternica la Chisinau. Mai multi morti si raniti dupa ce o grenada a fost detonata

O explozie puternica a avut loc marti in Chisinau, dupa ce un magazin a sarit in aer dupa detonarea unei grenade. in urma impactului, doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite. Doua.

UPDATE |Mai multi ROMANI si-au pierdut viata in cumplita EXPLOZIE din Cehia (VIDEO)

Update:ora 08:30 inca doua dintre victimele exploziei produse la o uzina chimica din Cehia au fost identificate ca fiind cetateni romani, numarul romanilor morti ridicandu-se astfel la cinci, anunta.

Cine sunt cei cinci romani morti in explozia din Cehia

Sase oameni au murit in urma exploziei care s-a produs, joi, in Cehia, iar dintre persoanele decedat.

Explozie puternica in Franta. Mai multi copii au fostinchisi intr-o scoala din zona

Cel putin doua persoane au fost ranite, miercuri, intr-o explozie la o uzina a societatii Brenntag, la Saint-Sulpice, in Tarn sud-vest). Explozia a avut loc intr-o cuva de solventi, din motive necunoscute.

Accident grav in Olanda: Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti

Cinci cetateni romani au murit, iar alti trei au fost raniti in Olanda, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie citate de presa ol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )