Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Explozie puternica in Suceava, din cauza unei acumulari de gaze in canalizare

B1 B1,
Explozie puternica in Suceava, din cauza unei acumulari de gaze in canalizare

Trei capace de canal au sarit in aer, sambata, in urma exploziei unei acumulari de gaze din canalizarea de pe Aleea Jupiter din Suceava. in urma exploziei, o persoana a suferit arsuri. continuă pe B1

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze in subteran

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze.

Alerta la Berlin! O cursa a fost anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Lufthansa a fost evacuat pe aeroportul din Berlin, din cauza unei amenintari cu bomba, arata B1 TV. Un mesaj care semnala prezenta unei bombe a fost primit online de serviciul.

Londra: Statie de metrou, evacuata din cauza unei false alarme de securitate

Sute de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza unui pachet suspect.

Tulcea: Canalul Sulina a fost inchis navigatiei din cauza unei posibile mine marine

Capitania Zonala Tulcea a inchis, joi dimineata, traficul navelor pe canalul Sulina. Decizia a fost luata dupa ce in noaptea de miercuri spre joi, in zona Maliuc-Ilganii de Sus, a fost observat un.

Republica Moldova risca sa piarda Transnistria din cauza relatiilor stranse cu Romania

Republica Moldova risca sa-si piarda integritatea teritoriala, din cauza apropierii de Romania, a afirmat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, intr-un interviu publicat vineri de cotidianul Kommersant, dupa vizita intreprinsa de oficialul rus in Moldova, scrie Mediafax.

FMI a redus estimarile de crestere, din cauza Brexit, a economiei zonei euro

FMI a redus estimarile referitoare la cresterea economica a zonei euro in anii urmatori, din cauza incertitudinilor economice si politice provocate de votul britanicilor peste iesirea din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch.

Snapchat, implicat intr-un proces din cauza continutului sexual explicit

Aplicatia Snapchat este implicata intr-un proces de tip class-action, din cauza acuzatiei ca afiseaza continut sexual explicit minorilor, fara vreun mesaj de avertisment. Procesul a fost intentat de John Doe impreuna cu mama sa, dupa ce adolescentul de 14 ani a dat peste mai multe materiale cu continut explicit in sectiunea Discover. Curtea din California [].

Volkswagen recheama in service aproximativ 6.000 de vehicule Touran din cauza unor probleme la instalatia de alimentare cu gaz

Reprezentantii grupului Volkswagen au anuntat ca vor rechema in service a circa 6. 000 de vehicule Touran echipate cu sisteme de propulsie pe gaz, din cauza unor probleme la instalatia de alimentare,.

Avertisment calatorie: Perturbari de transport an Grecia din cauza grevei din transportul feroviar de pasageri si marfa

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care calatoresc in Grecia ca Uniunea Panelena a Personalului Feroviar de Tractiune si Organizatia Feroviara Elena au anuntat organizarea unei greve, incepand de vineri, 8 iulie, pana marti, 12 iulie.

Bacalaureat 2016. Cum sa pici Bacul din cauza unei greseli: Mi-au anulat lucrarea, pentru ca am taiat ceva cu o linie verticala si nu aveam voie

Ultima proba a Bacalaureatului 2016 s-a dovedit una complicata pentru multi liceeni din Galati. Emotiile au fost la fel de mari ca la precedentele probe, iar greselile au fost pe masura la Bac-ul din 2016. Majoritatea tinerilor cred, insa, ca au scris suficient cat sa treaca cu brio examenul maturitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )