Libnet.ro
UNICEF

05:30

Extrema dreapta din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi

Antena3 Antena3,
Extrema dreapta din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi

Frontul National din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi, desi prezenta lor poate fi considerata ciudata pe fondul scandarilor On est chez NOUS Suntem acasa), relateaza BBC News. continuă pe Antena3

Tot mai multe decizii favorabile ANI

Rata foarte mare de confirmare a constatarilor Agentiei Nationale de Integritate, de aproape 90% in mai, arata, inca o data, cat de fondate sunt acuzele politicienilor care incearca sa minimalizeze rolul Agentiei si spun ca ar fi un instrument de lupta politica.

Gruparile teroriste, tot mai prezente pe Internet: cum opereaza infractorii cibernetici?

Gruparile teroriste au devenit in cursul ultimilor ani tot mai prezente pe Internet, in special pe retelele de socializare, esentiale in vederea recrutarii, transmiterii informatiilor sau formarii membrilor lor, releva un studiu publicat miercuri,.

Perchezitii la mai multe sedii ale societatii Omniasig intr-un caz de abuz in serviciu si fals intelectual

Aproape 50 de perchezitii au loc miercuri la mai mai multe sedii centrale si sucursale ale unei societati de asigurari. Potrivit unor surse judiciare, societatea vizata ar fi Omniasig. Procurorii cauta mai multe persoane suspectate de abuz in serviciu si fals intelectual.

Bataie in parcarea unui mall din Oradea. Un interlop a ajuns in coma, dupa ce a fost atacat de mai multe persoane ce facea parte dintr-un alt clan interlop

Batut cu bestialitate de mai multe persoane, a caror fata a fost acoperita cu cagule, oradeanul Marius Lazar, sau Ciobanu, cum este cunoscut in lumea interlopa din Oradea, a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean din Oradea. Scenariul s-a petrecut in parcarea unui mall din Oradea, iar faptasii par sa fie membri ai clanului Negus.

Bankingnews: TOP BANCI- Cum au evoluat retelele teritoriale in ultimii 5 ani. Ce banci au inchis cele mai multe agentii in perioada de criza

Procesul de restructurare a sistemului bancar din Romania a fost destul de vizibil in planul prezentei teritoriale in perioada 2009 2013, ani marcati de criza financiara, cand aproape toate bancile ce au facut obiectul analizei noastre si-au diminuat numarul de agentii, scrie Cornel Dinu pe site-ul bankingnews. ro. Excluzand CEC Bank, cea mai veche banca romaneasca care a inchis un numar impresionant de agentii 260) cu precadere in mediul rural, Bancpost este institutie de credit care a renuntat la cele mai multe sucursale, in conditiile in care numarul de agentii s-a redus cu aproape 80 de unitati, de la 286 in 2009 la 207 la finalul anului trecut.

Cod portocaliu si cod galben de inundatii, valabile pana vineri seara. Traficul, restrictionat in mai multe judete din cauza alunecarilor de teren

Ploile abundente de joi au facut ravagii in mai multe judete din tara. Desi hidrologii au ridicat avertizarea cod rosu de inundatii, au ramas in vigoare pana vineri seara doua coduri, unul portocaliu si unul galben. De altfel, Centrul Infotrafic anunta ca traficul a fost restrictionat.

Valcea: 47 de localitati, afectate de inundatii. Mai multe poduri si drumuri, distruse de viituri

47 de localitati din judetul Valcea au fost afectate de inundatii, in urma precipitatiilor abundente, viiturile avariind, de asemenea, sapte poduri si podete si mai multe drumuri nationale si.

FOTO VIDEO Noapte alba pentru barladeni. Ploaia torentiala din ultima noapte a inundat mai multe case: in centru sunt flori, la noi mocirla

Urgia care s-a abatut asupra Barladului in noaptea de 14/15 mai i-a tinut treji pe oameni de frica inundatiilor. Locatarii mai multor strazi din cartierele Munteni si Podeni au facut noapte alba cu galetile in mana. in urma telefoanelor primite in miez de noapte, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta si vidanjele Aquavas au pompat apa toata noaptea.

Ungaria: Mai multe drumuri au fost blocate, iar alimentarea cu electricitate a fost intrerupta in urma unei furtuni

Mai multe drumuri au fost blocate de copaci doborati de o furtuna, iar alimentarea cu electricitate a fost intrerupta in urma unor avarii la retelele electrice din Ungaria, informeaza MTI, citat de Mediafax. in.

Inundatii in mai multe zone din Valcea. Un tronson de cale ferata a fost inchis

Ploaia torentiala din ultimele ore a provocat inundatii in mai multe zone din judetul Valcea, un tronson de cale ferata fiind inchis, miercuri seara, apa intrand, de asemenea, intr-un pasaj rutier din Ramnicu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )