Libnet.ro
UNICEF

17:00

Faceti cunostinta cu cel mai puternic om de pe planeta. A tras 12 masini pe o distanta de 5 metri cu ajutorul unei franghii

Antena3 Antena3,
Faceti cunostinta cu cel mai puternic om de pe planeta. A tras 12 masini pe o distanta de 5 metri cu ajutorul unei franghii

Un lituanian a batut recordul mondial la cele mai multe masini trase de un singur om. Barbatul in varsta de 38 de ani a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a tras 12 masini pe o distanta de 5 metri cu . continuă pe Antena3

Blaga: Ziua Marii Uniri - cel mai frumos moment de unitate

Ziua Marii Uniri este cel mai frumos moment de unitate si intelepciune din istoria poporului roman, afirma presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga.

Elwood, declarat in 2007 cel mai urat caine din lume, a murit la opt ani

Elwood, declarat cel mai urat caine din lume in 2007, a murit, la varsta de opt ani, acasa la stapana sa, inNew Jersey, SUA. Cainele, rezultatul unei incrucisari intre un chihuahua si un caine.

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

Cel mai vechi targ de iarna si-a deschis portile, in orasul Nurnberg

In Germania, a inceput oficial sezonul Craciunului. Cel mai vechi targ de iarna si-a deschis portile, in orasul Nurnberg.

Cel mai mare producator anunta o scumpire de peste 18% a tigarilor

Compania de stat Tutun-CTC din Chisinau, cel mai mare producator de tigari din Republica Moldova, informeaza ca de la 1 ianuarie 2014 va majora cu peste 18% pretul cu amanuntul la mai multe produse.

Dan Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai interesant telefon chinezesc apare de pe 10 decembrie si in Europa

Unul dintre cele mai originale si performante telefoane lansate de un producator din China ajunge pe pietele globale de pe 10 decembrie. Oppo N1 are caracteristici unice, care-l diferentiaza de concurenta.

Cel mai important proiect national.

Din 1990 incoace, de cand a redevenit Ziua Nationala a Romaniei, parca nici un 1 Decembrie nu a prins conducatorii acestei tari intr-o stare de confuzie mai mare decat anul acesta. Cele doua evenimente principale de saptamana trecuta au evidentiat mai bine ca niciodata ca marea majoritate a politicienilor, de la cei mai detestabili la cei mai onorabili, fie habar nu mai) au ce ar trebui sa faca pentru binele celor pe care ii conduc, fie nu inteleg ca majoritatea lucrurilor pe care le asteptam .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )