Libnet.ro
UNICEF

17:00

X Factor, prima editie din sezonul cinci: un chinez si doua italience au cucerit scena cu prestatiile lor

Adevărul Adevărul,
X Factor, prima editie din sezonul cinci: un chinez si doua italience au cucerit scena cu prestatiile lor

Sezonul cinci al show-ului X Factor a debutat la Antena 1 cu aparitii inedite, dar si cu talente muzicale care merita luate in seama. Un chinez si doua concurente din Italia au fost petele de culoare ale primei editii. continuă pe Adevărul

X Factor, sezonul cinci: Horia Brenciu vrea sa-l insoare pe Dani Otil, iar un chinez care canta pe strada uimeste juriul

Sezonul cinci al show-ului X Factor prezinta noi momente de maiestrie muzicala din partea romanilor dornici sa arate ca au ce trebuie pentru a deveni vedete. Concurentii incearca sa-l impresioneze pe Horia Brenciu, iar Delia primeste declaratii de dragoste. De asemenea, un chinez care canta pe strada atrage atentia celor trei membri ai juriului, in noul sezon care aduce o serie de schimbari.

Valutele emergente, in cea mai lunga perioada de avans din ultimele cinci luni

Monedele tarilor emergente au crescut si ieri, continuand cea mai lunga perioada de apreciere din aprilie pana in prezent, fata de dolar, in conditiile in care investitorii au indoieli ca banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) va decide, la reuniunea de saptamana aceasta, sa majoreze dobanda cheie.

Airbus isi deschide prima fabrica din SUA

Producatorul european de aeronave Airbus Group SE isi deschide prima sa fabrica din Statele Unite, atacand astfel suprematia rivalului local Boeing Co. pe piata aeronavelor comerciale mari, care valoreaza 80 de miliarde de dolari.

Airbus inaugureaza prima uzina din SUA

Airbus Group inaugureaza, astazi, prima sa uzina de productie a avioanelor din SUA, urmand sa il concureze pe teren propriu pe principalul sau rival, grupul american Boeing, potrivit Bloomberg.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )