Libnet.ro
UNICEF

16:45

Farsa pentru fiica lui Donald Trump! Ivanka si-a comandat bijuterii online, dar a primit un bilet prin care i s-a adus la cunostinta ca banii au fost donati campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton (FOTO)

B1 B1,
Farsa pentru fiica lui Donald Trump! Ivanka si-a comandat bijuterii online, dar a primit un bilet prin care i s-a adus la cunostinta ca banii au fost donati campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton (FOTO)

Fiica republicanului Donald Trump, Ivanka, a avut parte de surpriza vietii ei, atunci cand, in loc de bijuteriile pe care si le comandase, a primit o nota informativa de la compania respectiva prin care. continuă pe B1

Umilinta in public pentru Donald Trump! O statuie nud a republicanului a fost expusa la New York (FOTO)

Candidatul pentru Casa Alba Donald Trump a fost umilit joi, la New York, dupa ce i s-a facut o statuie nud, care a fost ulterior distrusa de autoritati, potrivit stiripesurse. ro. Trump era reprezentat cu.

Umilinta in public pentru Donald Trump! O statuie nud a republicanului a fost expusa la New York (FOTO, VIDEO)

Candidatul pentru Casa Alba Donald Trump a fost umilit joi, la New York, dupa ce i s-a facut o statuie nud, care a fost ulterior distrusa de autoritati, potrivit rt. com. Trump era reprezentat cu.

Donald Trump face schimbare dupa schimbare dupa picajul din sondaje. Republicanul si-a schimbat managerul de campanie

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, pare ca adopta orice strategie ii pica in mana dupa recentul picaj in sondaje in fata rivalei sale, democrata.

Donald Trump: Hillary Clinton este Angela Merkel a Statelor Unite. E o catastrofa

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a comparat-o pe rivala sa, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, potrivit zf. ro. Pe scurt, Hillary Clinton, vrea sa.

Donald Trump schimba macazul: Vom colabora foarte strans cu misiunea NATO. Putem gasi puncte comune cu Rusia in combaterea ISIS

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, si-a schimbat total strategia in ultima perioada. Dupa ce parea ostil fata de NATO, miliardarul american a hotarat sa isi.

Lovitura pentru Donald Trump. Seful sau de campanie a demisionat (VIDEO)

Paul Manafort, seful campaniei electorale a lui Donald Trump a demisionat vineri, anunta Politico. com. Acest lucru are loc in contextul in care in ultimul timp au avut loc mai multe.

Donald Trump a lansat primul sau spot TV pentru alegerile prezidentiale: Contrastul cu Hillary Clinton pe tema securitatii si a infractionalitatii (VIDEO)

In primul sau spot TV din campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump argumenteaza ca el poate face America sigura in fata valurilor de imigranti ilegali, refugiati.

Alegeri SUA 2016. Schimbare de macaz pentru Donald Trump: Regret ca nu am ales mereu cuvintele potrivite

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, si-a exprimat regretul pentru unele declaratii facute in trecut, fara a oferi exemple, marcand o posibila schimbare de atitudine pentru magnat care in trecut isi apara ferm declaratiile considerate jignitoare sau controversate.

Donald Trump isi remaniaza din nou echipa de campanie: Paul Manafort, acuzat ca a primit bani de la Viktor Ianukovici, este marginalizat / La conducere vine Steve Bannon, de la Breitbart

Panica in tabara lui Donald Trump: miliardarul si-a remaniat pentru a doua oara echipa de campanie, in incercarea de a stopa declinul fata de Hillary Clinton, care pare sa se detaseze in castigatoare in cursa pentru Casa Alba. Astfel, controversatul Paul Manafort, acuzat ca ar fi primit aproape 13 milioane de dolari de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, a fost marginalizat, scrie AFP.

Michael Roth respinge declaratiile lui Donald Trump referitoare la politica Angelei Merkel

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a ignorat faptele cu declaratia sa conform careia politica usilor deschise pentru refugiati a cancelarului german Angela Merkel a avut drept rezultat o crestere masiva a criminalitatii, a declarat astazi ministrul german al afacerilor europene, Michael Roth, intr-un interviu acordat Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )