Libnet.ro
UNICEF

15:15

Febra cumparaturilor de sarbatori: unde gasesti cele mai ieftine produse

Adevărul Adevărul,
Febra cumparaturilor de sarbatori: unde gasesti cele mai ieftine produse

Cu doua saptamani inainte de Craciun, Wall-Street. ro a facut un tur al celor mai importanti retaileri din piata alcatuind un cos format din 14 produse alimentare achizitionate in special in perioada sarbatorilor de iarna. Cele mai mari diferente de pret intre magazine s-au observat la carnea de porc si la cafea, in vreme ce apa minerala si bauturile carbogazoase sunt comercializate la preturi aproape identice. continuă pe Adevărul

Febra cumparaturilor de sarbatori: unde gasesti cele mai ieftine produse?

Cu doua saptamani inainte de Craciun, Wall-Street. ro a facut un tur al celor mai importanti retaileri din piata alcatuind un cos format din 14 produse alimentare achizitionate in special in perioada sarbatorilor de iarna. Cele mai mari diferente de.

Tranzactiile anului pe piata de birouri: Unde s-au inchiriat cele mai mari suprafete

Pentru 2013 se prefigureaza tranzactionarea a 250. 000 mp de birouri, cu 10% peste volumul de anul trecut, potrivit unui raport de piata al RICS Romania. Proiectele UpGround si AFI Park au atras cele mai mari tranzactii de inchirieri birouri pana in.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, un alt nume vehiculat este cel al senatorului liberal Ben-Oni Ardelean.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu / Vlad Nistor si Ben-Oni Ardelean, de asemenea in carti

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, alte nume vehiculate sunt cele ale deputatului Vlad Nistor si al senatorului Ben-Oni Ardelean. Vezi in articol cine este Gigel Stirbu.

Astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013

Nu oricine are privilegiul de a vedea Pamantul de sus. Asa ca astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013 surprinse din satelit. Frumusetea acestor imagini ne-a facut sa.

Basescu a transmis un mesaj de condoleante pentru Mandela: Va ramane in constiinta noastra ca una din cele mai importante personalitati politice contemporane

Presedintele Traian Basescu a transmis, marti, un mesaj de condoleante pentru Nelson Mandela, spunand ca fostul presedinte sud-african va ramane in constiinta noastra ca una dintre cele mai importante.

Moartea lui Nelson Mandela, alegerea Papei Francisc sau nasterea bebelusui regal, printre cele mai comentate teme pe Facebook in 2013

Moartea lui Nelson Mandela, alegerea Papei Francisc, videoclipurile cantaretei MileyCyrus si nasterea bebelusului regal sunt printre cele mai comentate teme pe parcusul anului 2013. Potrivit unui comunicat.

Persoanele infectate cu HIV/SIDA, romii si persoanele cu dizabilitati sunt cele mai discriminate in Romania

Persoanele infectate cu HIV/SIDA, romii, persoanele cu dizabilitati si persoanele dependente de droguri sunt cele mai discriminate in Romania. Concluzia apartine sondajului de opinie Perceptii si atitudini privind discriminarea, comandat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si realizat de catre IRES. Pe de alta parte, cea mai mica toleranta se inregistreaza fata de persoanele cu o alta orientare sexuala decat a majoritatii: 60% dintre respondenti nu ar accepta ca o persoana care nu este heterosexuala sa faca parte din familie si nici sa le fie prieten. Vezi in articol rezultatele integrale ale sondajului.

Cele mai frecvente zece moduri in care restaurantele isi insala clientii

Atunci cand mergi la restaurant si ai senzatia ca esti inselat, cel mai probabil chiar esti, anunta abcnews. go. com. Site-ul american a alcatuit o lista cu cele mai frecvente 10 tertipuri pe care restaurentele le folosesc ca isi asigure profitul, in speranta ca cititorii vor fi mai greu pacaliti pe viitor.

Havok Physics va fi folosit de Ubisoft pentru cele mai noi titluri ale sale

Motorul de randare Havok Physics va fi folosit de Ubisoft in productia ultimelor jocuri, ca Assassins Creed IV Black Flag. Folosind acest motor de randare grafica, Ubisoft reuseste sa aduca un nivel mai ridicat de imersiune in lumea unuia dintre cele mai asteptate jocuri, Assassins Creed IV Black Flag. Assassins Creed IV Black Flag avea o multime de provocari legate de physics, iar Havok a fost instrumentul in rezolvarea acestora. in primul rand, era vorba de simularea ambarcatiunilor din secolul [].

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )