Libnet.ro
UNICEF

07:30

Femeia UCISA intr-o gradinita din Capitala era BATUTA cu bata de baseball de fostul sot: A FACUT-O ZOB in luna noiembrie (FOTO)

B1 B1,
Femeia UCISA intr-o gradinita din Capitala era BATUTA cu bata de baseball de fostul sot: A FACUT-O ZOB in luna noiembrie (FOTO)

Nepasarea autoritatilor face o noua victima. O femeie din Capitala a fost omorata de fostul sot chiar in incinta gradinitei private pe care o conducea. Revoltator este si faptul ca. continuă pe B1

Marturii cutremuratoare despre femeia ucisa la gradinita de catre sotul ei. Ce spun vecinii victimei

Cunoscutii femeii ucise la gradinita de sotul ei au facut o serie de marturii terifiante. Oamenii povestesc scenele de bataie crunta la care a fost supusa aceasta. Sunt si vecini care spuneau ca barbatul era.

SOC! TRAGEDIE in Romania! Femeia iNJUNGHIATA intr-o gradinita din BUCURESTI a MURIT (VIDEO)

UPDATE: Femeia injunghiata intr-o gradinitadin Capitala a murit. O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1.

Interventie DRAMATICA! Un barbat, PRINS SUB TRAMVAI, in zona Obor din Capitala (VIDEO, FOTO)

Grav accident, miercuri, in zona Obor din Capitala. Un barbat in varsta de 60 de ani a fost prins sub tramvai, echipele de interventie actionand prin ridicarea tramvaiului cu cric.

Un leu si doi tigri tinuti captivi, in frig si ninsoare, in curtea Circului Globus din Capitala - VIDEO. Reactia viceprimarului

Imagini revoltatoare filmate in curtea Circului Globus din Capitala. O iubitoare de animale sustine ca a filmat marti, aceste animale salbatice, tinute in frig si ninsoare, chiar in interiorul.

Un leu si doi tigri tinuti captivi, in frig si ninsoare, in curtea Circului Globus din Capitala - VIDEO

Imagini revoltatoare filmate in curtea Circului Globus din Capitala. O iubitoare de animale sustine ca a filmat marti, aceste animale salbatice, tinute in frig si ninsoare, chiar in interiorul.

Ultimul mesaj al femeii ucise in fata unei gradinite din Capitala: E haos viata de adult

Nicoleta Botan, femeia in varsta de 38 de ani, ucisa in fata unei gradinite de fostul sot, era o activa pe retelele de socializare. ii placea sa posteze mesaje.

Era un cutit mare, totul Ce a facut femeia ucisa de militar in ultimele ei clipe! Marturii cutremuratoare

Alexandra, tanara ucisa din gelozie militarul Florin Oprea, se afla intr-un salon de infrumusetare in momentul in care a fost injunghiata mortal. Rodica Baragan, manichiurist ca.

Matusa victimei militarului ucigas: Mereu era batuta. El a trecut testul psihologic pe bani. Comandantul garnizoanei: E un eveniment neplacut

Matusa Alexandrei Marin, tanara de 25 de ani care a fost omorata marti intr-un salon cosmetic din Titu, de catre iubitul ei, subofiter, spune despre acesta ca ar fi trisat la testarea psihologica.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala: Echipajele de urganta incearca sa ii salveze viata

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. La ora transmiterii acestei stiri, victima se afla in stop cardio-respirator, iar la fata.

Protest antiguvernamental printr-o hora, anuntat in Ziua Micii Uniri in Piata Victoriei din Capitala

Un protest antiguvernamental este anuntat pentru miercuri, in Capitala, urmand ca manifestantii sa faca o hora in Piata Victoriei intr-un gest simbolic de Ziua Micii Uniri. Organizatorii numesc manifestatia Hora Unirii Noastre pentru o justitie independenta neaservita politic, impotriva politicienilor penali si corupti.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )