Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie din Bihor este al 89-lea caz de infectie cu noul coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
O femeie din Bihor este al 89-lea caz de infectie cu noul coronavirus in Romania

O femeie de 49 de ani din judetul Bihor a fost confirmata pozitiv, vineri, cu noul coronavirus, anunta Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania: Un nou caz confirmat: O femeie din Bihor Bilantul imbolnavirilor atinge 89

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat vineri seara, fiind vorba despre o femeie din Bihor. Bilantul imbolnavirilor atinge 89.

Pacientul 89 cu noul coronavirus: O femeie din Bihor, venita din Italia

O femeie de 49 de ani din Bihor este al 89-lea caz de coronavirus confirmat in Romania. Ea a revenit din Italia pe 10 martie si se afla in autoizolare. Printre persoanele infectate se afla si managerul.

Centru de carantina din Bihor, reclamat de cei dusi acolo: Nu a fost dezinfectat inainte, paturile miros a urina, nu a venit niciun medic VIDEO

Mai multe persoane care au ajuns, in noaptea de marti spre miercuri, in centrul de carantina de la Padurea Negra din Bihor au reclamat conditiile din cladirea in care trebuie sa stea, scrie Bihoreanul.

E pandemie de coronavirus. O femeie din Bucuresti l-a intrebat pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara, la aer, copilul. Cum a raspuns medicul

O femeie din Bucuresti l-a intrebat, miercuri seara, in direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara copilul.

Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala este de miercuri in carantina

Spitalul 039;039;Dimitrie Gerota039;039; din Capitala este de miercuri in carantina, iar pacientii si personalul unitatii medicale raman aici timp de 14 zile, a declarat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat.

Un nou caz de infectie cu coronavirus. Pacientul 49: femeie venita din Italia, aflata in carantina in Arad

Autoritatile au confirmat joi dupa-amiaza cel de-al 49-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania. Este vorba de o femeie de 45 de ani, venita din Italia si aflata in carantina in Arad.

Imagini socante dintr-un centru de carantina din Bihor: Nu a fost dezinfectat inainte, paturile miros a urina, nu a venit niciun medic

Momente cumplite pentru mai multe persoane duse in centrul de carantina Padurea Neagra din judetul Bihor, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza conditiilor precare de igiena. Persoanele.

Si comunitatea musulamana din Romania este afectata de COVID-19. Anuntul Muftiatului Cultului Musulman din Romania cu privire la rugaciuni

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca, incepand cu data de 13 martie vineri), va suspendatemporar rugaciunile specifice zilei de vineri la toate lacasurile de cult din tara. in urma e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )