Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pacientul 89 cu noul coronavirus: O femeie din Bihor, venita din Italia

B1 B1,
Pacientul 89 cu noul coronavirus: O femeie din Bihor, venita din Italia

O femeie de 49 de ani din Bihor este al 89-lea caz de coronavirus confirmat in Romania. Ea a revenit din Italia pe 10 martie si se afla in autoizolare. Printre persoanele infectate se afla si managerul. continuă pe B1

Coronavirus in Romania: Un nou caz confirmat: O femeie din Bihor Bilantul imbolnavirilor atinge 89

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat vineri seara, fiind vorba despre o femeie din Bihor. Bilantul imbolnavirilor atinge 89.

O femeie din Bihor este al 89-lea caz de infectie cu noul coronavirus in Romania

O femeie de 49 de ani din judetul Bihor a fost confirmata pozitiv, vineri, cu noul coronavirus, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Pacientul 50 cu noul coronavirus: Femeie revenita din Italia, dintr-o zona neafectata de COVID-19

Pacientul cu numarul 50 infectat cu noul coronavirus este o femeie din Neamt, revenita si ea din Italia. Femeia are 54 de ani, iar pe 1 martie a revenit din Italia, dintr-o zona neafectata de COVID-19. Ea.

E pandemie de coronavirus. O femeie din Bucuresti l-a intrebat pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara, la aer, copilul. Cum a raspuns medicul

O femeie din Bucuresti l-a intrebat, miercuri seara, in direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara copilul.

Pacientul 39 cu noul coronavirus: Un barbat din Constanta care sustine ca NU a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit

Un barbat de 52 de ani din Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri seara. Acesta sustine ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta.

Noul coronavirus nu e o sentinta la moarte. Medic: E o boala respiratorie ca gripa, extrem de contagioasa, insa nicidecum fatala

In Romania s-au confirmat pana in prezent 48 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 1. 556 de persoane sunt in carantina institutionalizata si 13. 646 in izolare la domiciliu. Chiar si asa, populatia nu trebuie sa se teama si sa inteleaga ca infectia cu Coronavirus nu este o sentinta la moarte, ci o boala extrem de contagioasa.

Motivul pentru care noul coronavirus se raspandeste atat de lent in Africa. Expertii in sanatate sunt uluiti!

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in intreaga lume si toate statele fac tot ce le sta in putinta sa limiteze efectele devastatoare pe care le poate avea acest virus.

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a .

Americanii spun ca noul coronavirus poate rezista si trei zile pe obiecte

Noul coronavirus poate sa traiasca in aer timp de cateva ore, iar pe anumite suprafete poate rezista chiar si doua sau trei zile, arata testele facute de guvernul SUA si alti oameni de stiinta americani.

Cum vede un medic care trateaza pacienti cu coronavirus situatia din Romania: Am luat masuri stricte inaintea celorlalti, nu am ratat startul. Stam bine in comparatie cu alte tari

Romania a luat masuri stricte in incercarea de a limita raspandirea infectiei cu noul coronavirus cumva inaintea celorlalti, nu am ratat startul, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde au fost tratati pana acum cei mai multi dintre pacientii romani infectati cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )