Libnet.ro
UNICEF

22:30

Coronavirus in Romania: Un nou caz confirmat: O femeie din Bihor Bilantul imbolnavirilor atinge 89

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Un nou caz confirmat: O femeie din Bihor Bilantul imbolnavirilor atinge 89

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat vineri seara, fiind vorba despre o femeie din Bihor. Bilantul imbolnavirilor atinge 89. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Un nou caz confirmat- un tanar din Bucuresti Bilantul urca la 82 de cazuri

Un nou caz de coronavirus a fost anuntat vineri seara. Este vorba de un tanar de 20 de ani din Capitala. Bilantul urca la 82 de cazuri. Cele mai multe - 29 - sunt in Bucuresti.

O femeie din Bihor este al 89-lea caz de infectie cu noul coronavirus in Romania

O femeie de 49 de ani din judetul Bihor a fost confirmata pozitiv, vineri, cu noul coronavirus, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor atinge 59 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia - UPDATE

Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 59 joi seara. Ultimele 6 cazuri anuntate sunt din Hunedoara si este vorba despre 6 pacienti - intre care 3 cadre medicale - infectate de femeia din Petrosani care a plecat din izolarea la domiciliu si s-a plimbat aproape o saptamana prin judet, timp in care s-a internat la doua spitale, fara sa spuna ca se intorsese dintr-o zona rosie din Italia.

Doua noi cazuri de COVID-19. Al cincilea pacient aflat in contact cu fostul politist internat in spitalul MAI si un barbat din Iasi

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Bucuresti. Este vorba de o femeie in varsta de 43 de ani, contact la fostului politist care a mintit ca nu a fost plecat din tara. in acelasi timp, autoritatile au confirmat si al 31-lea caz de imbolnavire. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi care a calatorit in Venetia.

Un nou caz de coronavirus in Romania. Pacientul cu numarul 31 este din Iasi si a fost la Venetia

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Romania. Este vorba de un barbat, 42 ani, confirmat in Iasi, internat inca de pe 10 martie. El ar fi revenit din Venetia pe 2 martie. Astfel, bilantul a ajuns la 31 de romani infectati, iar din acestia sase au fost declarati vindecati.

Coronavirus in Romania: Un copil de 3 ani si o femeie insarcinata, printre cei 8 pacienti confirmati marti

Un copil de 3 ani si o femeie de 30 de ani insarcinata se numara printre cele 8 persoane confirmate marti cu coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnavire in Romania a ajuns la 25. Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica.

Coronavirus in Romania. Cazul cu numarul 50 - o femeie care venea dintr-o zona neafectata a Italiei

O femeie de 54 de ani din judetul Neamt este cazul cun numarul 50 de infectare cu noul tip de coronavirus. Aceasta s-a intors in tara pe data de 1 martie, dintr-o zona neafectata a Italiei.

Coronavirus in Romania - Povestea Pacientului 24: Am aflat din presa ca sunt pozitiv. Am dat zeci de telefoane, am asteptat ambulanta 12 ore. Parascovenia asta e mai contagioasa decat credeam

Ununl dintre cei confirmati cu coronavirus in Romania, un tanar care a fost la sfarsitul lunii februarie in Marea Britanie, spune ca a aflat diagnosticul din presa si a asteptat salvarea 12 ore.

Pacientul 89 cu noul coronavirus: O femeie din Bihor, venita din Italia

O femeie de 49 de ani din Bihor este al 89-lea caz de coronavirus confirmat in Romania. Ea a revenit din Italia pe 10 martie si se afla in autoizolare. Printre persoanele infectate se afla si managerul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )