Libnet.ro
UNICEF

06:15

Femeie din Cluj disparuta de trei saptamani, descoperita moarta intr-o casa parasita din Bistrita-Nasaud

Adevărul Adevărul,
Femeie din Cluj disparuta de trei saptamani, descoperita moarta intr-o casa parasita din Bistrita-Nasaud

In aceasta dimineata, o femeie de 45 de ani disparuta de acasa de mai bine de trei saptamani a fost descoperita decedata intr-o casa parasita de pe teritoriul judetului Bistrita-Nasaud. Cauzele care au dus la moartea femeii sunt un mister deocamdata, aceasta neprezentand semne de violenta pe corp. continuă pe Adevărul

Procedurile de interventie in cazuri de urgente ale Ambulantei si SMURD ar putea fi schimbate dupa cazul femeii din Cluj, gasita moarta la cinci zile dupa ce a sunat la 112

Procedurile de interventie in cazuri de urgente medicale ale Ambulantei si SMURD, la nivel national, ar putea fi schimbate dupa ce o femeie din Cluj a fost gasita moarta in casa, la cimnzi zile dupa ce a.

Procedurile de interventie ale Ambulantei si SMURD ar putea fi schimbate, dupa cazul femeii moarte din Cluj-Napoca

Procedurile de interventie in cazuri de urgente medicale ale Ambulantei si SMURD, la nivel national, ar putea fi schimbate dupa cazul femeii din Cluj-Napoca, gasita moarta la cinci zile dupa ce a sunat la 112.

Bursele din China, in cea mai importanta scadere din ultimele trei saptamani

Bursele din China au inregistrat, ieri, cel mai important declin din ultimele trei saptamani, in conditiile in care traderii si-au redus pariurile pe acordarea viitoare de stimulente economice in aceasta tara, speculand ca guvernul de la Beijing isi va diminua eforturile de sustinere a pietelor actiunilor.

Cand va avea loc prima sedinta de Guvern, dupa trei saptamani de vacanta

Prima sedinta de Guvern dupa trei saptamani de vacanta va avea loc miercuri, la o zi de la decizia de majorare cu 25 la suta a salariilor personalului din sistemul sanitar.

Imprudenta unui taximetrist putea sa o coste viata pe o femeie din Mehedinti

O femeie din Mehedinti a fost ranita, dupa ce taximetrul in care se afla s-a ciocnit cu ambulanta aflata in misiune.

Fed Cup: Romania vs Cehia se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj

Federatia Romana de Tenis a anuntat locul unde se va disputa partida Romania vs Cehia de pe 6 si 7 februarie 2016), din sferturile Fed Cup, meciul cu Kvitova, Safarova si compania urmand sa se joace in Sala Polivalenta din Cluj.

Minore obligate sa se prostitueze. O femeie din Arges isi obliga fiul de numai 10 ani sa se culce cu acestea

O femeie dintr-un sat argesean a tinut cu forta in casa trei tinere pe care le obliga sa se prostitueze si chiar isi punea fiul cel mic de numai 10 ani sa se culce cu acestea. Familia se dadea drept cea mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )