Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fetita romanca de 11 ani ostatica in Siria s-a intors in Romania

Antena3 Antena3,
Fetita romanca de 11 ani ostatica in Siria s-a intors in Romania

Tasneem al-Moustafa, fetita romanca in varsta de 11 ani retinuta in Siria de o grupare kurda, a fost repatriata miercuri seara. Copilul a fost adus in tara de functionarii MAE la patru zile dupa ce. continuă pe Antena3

O fetita romanca este tinuta captiva intr-o tabara din nordul Siriei. Ce spune Ministerul de Externe

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reactionat luni in cazul unei fetite romance de 11 ani despre care Libertatea a relatat ca este tinuta captiva de ISIS si se afla acum in custodia kurzilor, intr-o tabara din nordul Siriei. MAE sustine ca inca din momentul semnalarii acestui caz, in 4 iunie, face demersuri pentru preluarea in custodie si repatrierea copilului in siguranta.

Accident grav in Sibiu! O fetita de cinci ani si un barbat, loviti de o masina

O fetita de cinci ani si un barbat au fost transportati luni seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, fiind raniti intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Coves, potrivit.

O fata de 11 ani, dezvirginata de bunica la o nunta in Slatina. Sociologul Gelu Duminica, despre practica jucatului camasii: Cand ne-am uitat pe casetele video de la o astfel de nunta i-am vazut pe prefect, pe politist...

EXCLUSIV ONLINE Caz revoltator in Slatina unde o fata de 11 ani a fost maritata cu un baiat de 18 ani si pentru ca la nunta rudele au vrut sa joace camasa fata a fost dezvirginata de bunica. Presedint.

Victor, un baietel de 11 ani, filmat in timp ce isi facea temele pe strada. Un milionar a aflat povestea lui si i-a schimbat viata

Victor Martin Angulo Cordova, un baietel de doar 11 ani din Moche, Peru, a fost observat de politisti in timp ce statea pe strada si scria intr-un caiet. Copilul isi facea temele pentru scoala. Imaginile.

Caz straniu in Romania! Adolescenta de 11 ani, deflorata cu degetele de viitoarea soacra, dupa ce logodnicul a esuat

Partida Romilor Pro Europa a alertat in weekend autoritatile, sesizand ca o fata de 11 ani din Craiova ar fi fost adusa in urma unei logodne in Slatina si ar fi fost deflorata de soacra sa. Sesizarea.

O fata de 11 ani ar fi fost deflorata cu degetele de viitoarea soacra. Acuzatii grave dupa o logodna tiganeasca

Partida Romilor Pro Europa a alertat in week-end autoritatile, sesizand ca o fata de 11 ani din Craiova ar fi fost adusa in urma unei logodne in Slatina si ar fi fost deflorata de soacra sa.

O fetita de opt ani a fost violata in baia scolii de un baiat de 11 ani. Ce a facut politia

O fetita de optani a fost violata de un baiat de 11 ani, in prezenta fratilor mai mici, in baia unei scoli generale din India. Potrivit unui oficial, politia ar fi incercat sa faca presiuni asupra.

Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita de 10 ani. Tatal copilei: Autoritatile mi-au spus ca daca i se intampla ceva, e responsabilitatea mea

Un barbat din Bucuresti a mers la politie saptamana trecuta, dupa ce unnecunoscut incercase sa o ademeneasca pe copila sa in varsta de 10 ani in masina, langa o scara de bloc care avea si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )