Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fifty Shades of Grey domina box office-ul romanesc: cati romani au fost sedusi de drama erotica

Adevărul Adevărul,
Fifty Shades of Grey domina box office-ul romanesc: cati romani au fost sedusi de drama erotica

Drama erotica Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey, care are la baza bestsellerul omonim al scriitoarei Erika Leonard James, a dominat box office-ul romanesc, 70% din spectatorii care au mers la cinematograf in weekend-ul trecut alegand acest film. continuă pe Adevărul

Fifty Shades of Grey, incasari de 235 de milioane de dolari la nivel global si debut pe primul loc in box office-ul din SUA

Filmul Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de peste 80 de milioane de dolari, iar la nivel global a stabilit un record de 235 de milioane de dolari, dupa primul weekend de proiectii.

Fifty Shades of Grey, record de box office! A obtinut incasari de peste 150 de milioane de dolari in trei zile!

Filmul Fifty Shades of Grey se bucura de un foarte mare succes. N doar 3 zile, a obtinut incasari de 81. 7 milioane de dolari pe teritoriul Statelor Unite si de 158 de milioane de dolari la nivel intrenational.

Cu ea este insurat Jamie Dornan, actorul din Fifty Shades of Grey! VIDEO

Jamie Dornan, desemnat de Glamour drept cel mai sexy actor din lume, a cucerit milioane de femei prin rolul sau din controversatul film Fifty Shades of Grey. Iata pe cine iubeste el in viata de zi cu zi, femeia cu care s-a casatorit in 2013.

Top 5 cele mai scumpe produse din Fifty Shades of Gray

Proaspat lansat, Fifty Shades of Gray a avut deja incasari de 81,6 mil. dolari in box-office-ul nord american si este de asteptat sa aduca vanzari importante si pentru brandurile de lux folosite in timpul filmarilor. Cititi in continuare.

Cum si-au petrecut bucurestenii Ziua indragostitilor. Oamenii s-au batut pe bilete la Fifty shades of Grey

Ieri, de Ziua indragostitilor, Centrul Vechi al Capitalei si mall-urile au fost luate cu asalt de bucuresteni dornici sa petreaca clipe de neuitat alaturi de persoana iubita. in timp ce unii au ales sa se distreze prin pub-uri si restaurante, altii s-au inghesuit in fata salilor de cinema ca sa prinda un bilet la filmul momentului: Fifty Shades of Grey.

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

Fifty Shades of Grey, interzis in China si in alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si in alte tari, chiar daca scenele de sex care se regasesc in cartea omonima, scrisa de.

Fifty Shades of Grey din vacanta ta: o agentie de turism din Romania vinde pachete in destinatiile si hotelurile din filmul erotic

Fifty Shades of Grey a depasit ecranele cinematografelor si a convins o agentie de turism din Romania sa lanseze o colectie de vacante tematice inspirata din cel mai provocator film al ultimilor ani. Sa vedem cat costa, deci, o vacanta pe urmele.

Cincizeci de umbre ale lui Grey, pe primul loc in box office. Ce incasari a inregistrat

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, regizat de Sam Taylor-Johnson, pe baza romanului omonim al lui E. James, a debut pe primul loc in box office la nivel mondial, cu incasari de 239,7 milioane de dolari.

Urmatoarele filme Fifty Shades Of Grey ar putea avea un alt regizor

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades Of Grey a inregistrat un succes extraordinar in box office, iar fanii asteapta cu nerabdare urmatoarele doua filme din aceasta trilogie erotica. in presa internationala au aparut insa zvonuri ca regizorul Sam Taylor-Johnson vrea sa renunte la franciza, din cauza neintelegerilor cu autoarea cartii, E. James, informeaza Daiy Mail.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )