Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cincizeci de umbre ale lui Grey, pe primul loc in box office. Ce incasari a inregistrat

România Liberă România Liberă,
Cincizeci de umbre ale lui Grey, pe primul loc in box office. Ce incasari a inregistrat

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, regizat de Sam Taylor-Johnson, pe baza romanului omonim al lui E. James, a debut pe primul loc in box office la nivel mondial, cu incasari de 239,7 milioane de dolari. continuă pe România Liberă

Fifty Shades of Grey, incasari de 235 de milioane de dolari la nivel global si debut pe primul loc in box office-ul din SUA

Filmul Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de peste 80 de milioane de dolari, iar la nivel global a stabilit un record de 235 de milioane de dolari, dupa primul weekend de proiectii.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Fifty Shades of Grey, putin material pornografic pentru intreaga familie

Filmul Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey are astazi premiera in cinematografele din Romania. Una dintre cele mai asteptate pelicule alea anului 2015, Fifty Shades of Grey nu va fi atat de explicita grafic pe cat fanii se asteapta.

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

Fifty Shades of Grey, interzis in China si in alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si in alte tari, chiar daca scenele de sex care se regasesc in cartea omonima, scrisa de.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )