Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fiica Danei Savuica nu a mai rezistat in Anglia! Revine in tara!

ADPM ADPM,
Fiica Danei Savuica nu a mai rezistat in Anglia! Revine in tara!

Julie, fiica Danei Savuica, va reveni in tara saptamana viitoare. Desi avea bursa de studii in Marea Britanie pana in vara anului viitor, tanara a decis sa renunte si sa se intoarca acasa pentru a continua facultatea la Bucuresti. continuă pe ADPM

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii.

Pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras Severin se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Avand in vedere cele mentionate, cei de la volan trebuie sa adopte o conduita preventiva pe toata durata deplasarii pe drumurile publice. Este necesar sa se ruleze cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca .

Interesele imobiliare inchid spitalele. Unii dintre cei mai buni medici din tara, in somaj

Sase medici specialisti, unii dintre cei mai buni din tara, au fost dati afara de la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud. Clinica se va desfiinta, iar medicii au primit deja preavizele de somaj. Mai grav este.

ANALIZA Oglinda, oglinjoara, care e cel mai neperformant credit din tara?

Circa 21,6% din creditele acordate de bancile din Romania sunt considerate neperformante. De unde provin ele, pe tipuri de companii si pe sectoare de activitate? Cine genereaza aceasta neperformanta si care tipuri de credite sunt cele mai neperformante? Un studiu recent realizat de BNR arata ca in cazul microintreprinderilor, rata de neperformante se apropie de 50%, iar pe tipuri de activitati economice, constructiile si real-estate-ul aduna cele mai multe neperformante. Dar studiul aduce si cateva concluzii interesante.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )