Libnet.ro
UNICEF

12:45

Filmele de groaza si festivalul lor din tara lui Dracula.

România Liberă România Liberă,
Filmele de groaza si festivalul lor din tara lui Dracula.

Incepand din acest an, festivalul va avea o sectiune competitiva de lungmetraj destinata in exclusivitate regizorilor aflati la primul sau al doilea film. Cele sapte filme alese de directorul artistic Andrei Cretulescu vor fi prezentate in premiera absoluta in Romania si vin din tari precum Marea Britanie, Irlanda, Mexic, Germania, Israel si Statele Unite. In competitie: Berberian Sound Studio al doilea lungmetraj al britanicului Peter Strickland Ursul de Argint la Berlin 2009 . continuă pe România Liberă

Inscrieri online: viitorii studenti se pot inscrie pe Internet la cinci universitati din tara

Educativa, un grup de organizatii private si ONG-uri, a lansat Admitereonline. ro , o platforma prin care studentii se pot inscrie, in doar cateva minute, la cinci universitati din tara. In premiera pentru Europa de Est, tot procesul de inscriere, pana.

Suceava: Cum s-a ajuns sa se construiasca o groapa de gunoi ecologica intr-una dintre cele mai frumoase zone montane din tara

In judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis, pe o suprafata de 4,4 hectare de teren se construieste in prezent o groapa de gunoi ecologica. Cand va fi gata, in varful pasului Mestecanis, la noul depozit de deseuri de la Pojorata, vor fi aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava. Locul este la doar o curba distanta de varful pasului ce face legatura intre zonele turistice Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, iar in acte este trecut oficial ca depozitul de deseuri de la Pojorata, cu toate ca localitatea care ii da numele este la o distanta de mai bine de 11 kilometri pe sosea. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a declarat pentru HotNews. ro ca decizia privind locul de amplasare a gropii de gunoi a fost luata in 2008-2009, cand el nu conducea institutia, dar ca exista o explicatie tehnica si ca nu exista nici un pericol ca mirosurile pestilentiale sa afecteze peisajul din zona.

Piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere

Segmentul de piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere, arata un studiu realizat de magazinul F64 Studio, conform unui comunicat de presa.

TOP 10 licee din tara dupa media de admitere

Un numar de145. 392 99,65%) din cei 145. 896 de absolventi de clasa a VIII-aau fost repartizati la liceu conform uneia dintre optiunile exprimate in cadrulprimei etape.

Mii de elevi au trecut in clasa a IX-a cu medii sub 5. Vezi lista celor mai bune licee din tara, in functie de media de admitere

Peste 6. 700 de elevi au fost admisi in clasa a IX-a, in cadrul primei etape de repartizare, avand medii sub 5. Dintre acestia, 5. 066 de elevi au fost repartizati in unitati de invatamant din mediul urban,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )