Libnet.ro
UNICEF

16:45

Finul lui Ovidiu Silaghi, presedintele CJ Satu Mare, audiat la DNA: Am fost chemat in legatura cu autodenuntul lui Valer Marian privind referendumul

B1 B1,
Finul lui Ovidiu Silaghi, presedintele CJ Satu Mare, audiat la DNA: Am fost chemat in legatura cu autodenuntul lui Valer Marian privind referendumul

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare si finul lui Ovidiu Silaghi, Adrian Stef, a fost audiat, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La intrare, Adrian Stef a declarat ca nu stie pe. continuă pe B1

Presedintele CJ Satu Mare, audiat la DNA, in dosarul nasului sau, Ovidiu Silaghi

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare si finul lui Ovidiu Silaghi, Adrian Stef, este audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in cazul deputatului PNL. Adrian Stef a declarat ca nu.

Presedintele CJ Satu Mare, audiat la DNA. Audierea, in dosarul Silaghi.

Presedintele Consiliului Judetean Satu-Mare, Adrian Stef, este audiat la DNA. Audierea se face in dosarul in care Ovidiu Silaghi este acuzat de luare de mita. Adrian Stef ar fi finul lui Ovidiu Silaghi. CITITI SI: STENOGRAME INCENDIARE in dosarul lui Ovidiu Silaghi DNA il acuza pe Silaghi de trafic de influenta. Silagi ar fi luat 200. 000 de euro de la Nelu Iordache. Silaghi i-ar fi cerut lui Iordache ca, printr-o firma a sa sa deschida rute intre Aeroportul Satu-Mare si destinatii .

Presedintele CJ Satu Mare, Adrian Stef (PNL), audiat la DNA in dosarul lui Ovidiu Silaghi: Eu sunt convins ca domnul Silaghi e nevinovat

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef PNL), este audiat marti la DNA in dosarul in care Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta in forma continuata, anunta B1 Tv. In acest moment nu se stie daca presedintele CJ Satu Mare este audiat in calitate de martor sau de invinuit. Adrian Stef este finul lui Ovidiu Silaghi si, potrivit declaratiilor date de omul de afaceri Nelu Iordache in fata procurorilor DNA, a fost sustinut puternic de fostul ministru in campania pentru sefia Consiliului Judetean.

Adrian Stef, seful CJ Satu Mare, audiat la DNA in calitate de fin al fostului ministru Ovidiu Silaghi

Adrian Stef, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, este audiat in acest moment la DNA, in dosarul fostului ministru Silaghi, cercetat pentru infractiunea de trafic de influenta in forma continuata, dar si luare de mita de la Nelu Iordache. Stef este finul si cumnatul lui Silaghi.

Presedintele CJ Satu Mare, audiat la DNA. Vezi ce spune despre aeroportul din Satu-Mare.

Adrian Stef neaga acuzatiile. La iesirea de la DNA Stef spune ca nu stie in ce dosar a fost audiat si ca el crede ca e in legatura cu autodenuntul lui Valer Marian. Am fost chemat in legatura cu autodenuntul lui Valer Marian privind referendumul, a declarat Stef, la iesirea de la DNA. Anterior, la intrarea in sediul DNA Adrian Stef a spus ca a fost chemat de procurori pentru a oferi lamuriri in legatura cu acuzatiile aduse fostului ministru al Transporturilor Ovidiu .

Adrian Stef, seful CJ Satu Mare, este audiat la DNA, in calitate de fin al fostului ministru, Ovidiu Silaghi

Adrian Stef, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare este audiat in acest moment la DNA, in dosarul fostului ministru Silaghi, cercetat pentru infractiunea de trafic de influenta in forma continuata, dar si luare de mita de la Nelu Iordache. Stef este finul dar si cumnatul lui Silaghi.

UPDATE Presedintele CJ Satu Mare, Adrian Stef (PNL): Am fost chemat la DNA in legatura cu autodenuntul domnului Valer Marian privind referendumul

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef PNL), a fost audiat marti la DNA in legatura cu autodenuntul senatorului Valer Marian, recent exclus din PSD, privind fraudarea referendumului. Valer Marian a formulat un autodenunt la DNA prin care il acuza pe Liviu Dragnea de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea sefului statului. Adrian Stef a precizat ca a fost chemat la DNA pentru declaratii privind referendumul, el nefiind audiat, asa cum se crezuse initial, in dosarul in care Ovidiu Silaghi, nasul sau, fost ministru al Transporturilor, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta in forma continuata.

Presedintele CJ Satu Mare, adudiat la DNA. Audierea, in dosarul Silaghi.

Presedintele Consiliului Judetean Satu-Mare, Adrian Stef, este audiat la DNA.

Crin Antonescu: Dezavuez campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, mentioneaza, intr-un comunicat transmis luni, ca dezavueaza campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi, aratand totodata ca justitia trebuie sa isi faca datoria si sa faca lumina in privinta acuzatiilor aduse vicepresedintelui PNL.

Crin Antonescu: incepem consultarile in PNL pentru o alta nominalizare la Transporturi. Dezavuez campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni, intr-un comunicat de presa, ca va avea consultari cu liderii partidului pentru o alta nominalizare la Ministerul Transporturilor, dupa ce Ovidiu Silaghi si-a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )